Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΙΑΤΡΙΚΑ » Πακιστανός απέκτησε γυναίκα και παιδιά χάρη σε μεταμόσχευση μαλλιών!
Πακιστανός απέκτησε γυναίκα και παιδιά  χάρη σε μεταμόσχευση μαλλιών!

Πακιστανός απέκτησε γυναίκα και παιδιά χάρη σε μεταμόσχευση μαλλιών!

Γυναίκα και παιδιά απέκτησε 33χρονος οικονομικός μετανάστης χάρη στη μεταμόσχευση μαλλιών που του έκανε διάσημος Έλληνας πλαστικός χειρουργός!

Κι αυτό γιατί στο Πακιστάν τα πλούσια μαλλιά στον άνδρα παίζουν σημαντικό ρόλο, όχι μόνο για την εικόνα του, αλλά και για να βρει σύζυγο!

« Μετά τις σχετικές ο 33χρονος Αχμέντ υποβλήθηκε σε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE στην κλινική Advanced Hair Clinics» αναφέρει ο διαπρεπής πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής ειδικός στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

«Συνολικά, συνεχίζει ο Δρ Βεκρής εμφυτεύτηκαν 2.154 τριχοθυλάκια και 5.120 τρίχες μέσα σε 7 ώρες, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να αποκτήσει πλούσια μαλλιά και παράλληλα οικογένεια».

Η ΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ

Ο νεαρός αναζητώντας μια καλύτερη έφτασε στην Ελλάδα από το Πακιστάν το 2004 και δούλεψε σε διάφορες δουλειές. Με το πέρασμα των χρόνων ειδικεύτηκε και έγινε κρεοπώλης.

Το 2007 άρχισε να χάνει γρήγορα τα μαλλιά με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα χρόνια να μείνει καραφλός.

«Ενώ ήμουν 30 χρόνων, φαινόμουν 40» αναφέρει ο Αχμέντ για την περίοδο πριν την εμφύτευση μαλλιών και συνεχίζει.Είμαι μικρότερος από τον αδερφό μου και όλοι θεωρούσαν ότι είμαι μεγαλύτερος λόγω της πτώσης των μαλλιών μου. Στο Πακιστάν τα μαλλιά παίζουν μεγάλο ρόλο αν θέλεις να παντρευτείς».

Η πτώση των μαλλιών βρήκε τον Αχμέντ σε …ηλικία γάμου και άρχισε να ανησυχεί για το πώς θα βρει σύζυγο αφού στη χώρα του οι γνωριμίες γίνονται κυρίως μέσω τρίτων και η υποψήφια νύφη συνήθως βλέπει τον μέλλοντα σύζυγό της αρχικά μέσα από μια φωτογραφία!

Η εικόνα του ήταν «αποτρεπτική» καθώς καραφλός έδειχνε πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία του αλλά και όχι …δελεαστικός για μια νεα γυναίκα για τα ήθη και τα έθιμα του Πακιστάν.

Αυτό εξηγεί και το γεγονός ότι οι επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών αυξήθηκαν τη διετία 2012-2014 κατά 39% στις χώρες της Ασίας.

Έτσι, μετά από ενδελεχή συμπατριωτών του που ζουν στην Ελλάδα αλλά και Ελλήνων φίλων και γνωστών του το 2013 επισκέφτηκε τον διαπρεπή πλαστικό χειρουργό Δρ Αναστάσιο Βεκρή, που έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

Έξι μήνες μετά την απόλυτα επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών, που του άλλαξε την εικόνα, ο Αχμέντ γεμάτος αυτοπεποίθηση, κύρος και αίσθημα αρρενωπότητας έκανε το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής στο Πακιστάν.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του έτυχε θερμής υποδοχής από συγγενείς και φίλους, οι οποίοι αφού θαύμασαν τα πυκνά μαλλιά του, άρχισαν να μοιράζουν σε ενδιαφερόμενες νύφες.

Μέσα σε λίγες ημέρες ο Αχμέντ με την αυτοπεποίθηση που του πρόσφεραν τα πυκνά μαλλιά αλλά και ο ευρωπαϊκός …αέρας του επιτυχημένου μετανάστη έγινε περιζήτητος γαμπρός. Η τελική της νύφης, μέσα από τις ενδιαφερόμενες , δεν άρχισε να γίνει, αφού πλέον ο Αχμέντ είχε να διαλέξει. Τελικά παντρεύτηκε και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε .

«Η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι μια υπηρεσία πολυτελείας. Απευθύνεται σε όλους γιατί βελτιώνει την ποιότητα της ς και την ψυχολογία τους. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι σε πολλούς ανθρώπους, όπως ο Αχμέντ, η εμφύτευση μαλλιών έδωσε μια νέα προοπτική για το μέλλον»καταλήγει ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής .trixes

ΜΕΘΟΔΟΣ ADVANCED FUE

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη και ελάχιστα τραυματική μέθοδο εμφύτευσης μαλλιών που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια. Η μέθοδος αυτή προϋποθέτει τη μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων από το πίσω μέρος του κεφαλιού στη λήπτρια ζώνη που παρουσιάζει αραίωση.

Ο γιατρός δεν αφαιρεί λωρίδα δέρματος, όπως συμβαίνει σε ξεπερασμένες μεθόδους τύπου FUT/Strip.Έτσι δεν έχουμε μόνιμες ουλές και σημάδια. Η διαδικασία είναι ανώδυνη γιατί γίνεται υπό τοπική αναισθησία. Μετά από δυο μήνες αρχίζει η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων και ολοκληρώνεται έπειτα από ένα χρόνο. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και φυσικό.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση