Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ » 3 έξυπνες αγορές outerwear για να προλάβουμε στις εκπτώσεις!
3 έξυπνες αγορές outerwear για να προλάβουμε στις εκπτώσεις!

3 έξυπνες αγορές outerwear για να προλάβουμε στις εκπτώσεις!

Η των εκπτώσεων μπορεί ν προκύπτει μέσως μετά τις ατέλειωτες λίστες των Χριστουγεννιάτικων αγορών, μια σωστή fashionista όμως φροντίζει πάντα για μια μικρή αποταμίευση, για τις ευκαιρίες των προϊόντων που έχει βάλει στο . Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που αξίζει να επενδύσουμε παρελαύνουν σε προνομιακές , ειδικά αν έχουμε πρόκειται για κάτι που θα φορέσουμε και τον επόμενο χειμώνα.

Μια κλειδί είναι το παλτό ή πανωφόρι που μας έκανε να καρδιοχτυπήσουμε και διστάσαμε να το αποκτήσουμε για διάφορους λόγους, ένα κομ που θα ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα μας και θα μας φτιάξει τη διάθεση. Τρεις επιτυχημένες με άποψη και στυλ, μας εμπνέουν με μοντέρνα είδη outerwear που πρωταγωνιστούν στην σεζόν που διανύουμε.

1. Puffer Jacket: Το ανατρεπτικό «φουσκωτό» μπουφάν που μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα outfits και φοριέται ριγμένο χαλαρά στην πλάτη ή με ακάλυπτους τους ώμους.

2. Λεοπάρ παλτό: Κλασσικό μοτίβο με femme-fatale διάθεση και ρετρό χαρακτήρα που επέστρεψε δυναμικά στη street ως πλούσιο maxi παλτό.

3. Δερμάτινο militaire: Το αγαπημένο μας δερμάτινο jacket με κοντό μήκος έντονα μεταλλικά κουμπιά και στρατιωτικό ύφος είναι η must των εκπτώσεων. 

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση