Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ζητήθηκε παράταση χρόνου σε εκλογικό τμήμα στον Αλμυρό
Ζητήθηκε παράταση χρόνου σε εκλογικό τμήμα στον Αλμυρό

Ζητήθηκε παράταση χρόνου σε εκλογικό τμήμα στον Αλμυρό

Έκλεισαν οι κάλπες πριν από λίγο και τη Μαγνησία, εκτός από ένα τμήμα του Αλμυρού όπου σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από την δικαστική αντιπρόσωπο να δοθεί παράταση στην από την έφορο των εκλογών για όσο χρειαστεί, λόγω μεγάλου φόρτου και έλλειψης εφορευτικών επιτροπών.

Επιπλέον σε αρκετά εκλογικά του νομού θα σταλούν για την καταμέτρηση των ψήφων, εξαιτίας της έλλειψης μελών εφορευτικής, οι αναπληρωματικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Σημειώνεται ότι σε κάποιες περιοχές της Μαγνησίας για ορισμένα μικρά δεν εστάλησαν στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων επαρκής αριθμός ψηφοδελτίων για τις

Οι ενημέρωσαν το αρμόδιο τμήμα της Π.Ε. Μαγνησίας και το θέμα αντιμετωπίστηκε. Ελλείψεις παρουσιάστηκαν σε τμήματα στο Τρίκερι, στο Μούρεσι, στο Βελεστίνο, στις Γλαφυρές, στο Βόλο και στην Σκόπελο.

Στη χερσαία Μαγνησία το επιπλέον υλικό απεστάλη με οδηγούς ενώ στα νησιά των Σποράδων ήδη είχε προβλεφθεί κι είχε αποσταλεί επιπλέον εφεδρικό υλικό.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση