Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ζητήθηκε παράταση χρόνου σε εκλογικό τμήμα στον Αλμυρό
Ζητήθηκε παράταση χρόνου σε εκλογικό τμήμα στον Αλμυρό

Ζητήθηκε παράταση χρόνου σε εκλογικό τμήμα στον Αλμυρό

Έκλεισαν οι πριν από λίγο και τη Μαγνησία, εκτός από ένα τμήμα του Αλμυρού όπου σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από την δικαστική αντιπρόσωπο να δοθεί παράταση στην ψηφοφορία από την έφορο των εκλογών για όσο χρειαστεί, λόγω μεγάλου φόρτου και έλλειψης εφορευτικών επιτροπών.

Επιπλέον σε αρκετά εκλογικά τμήματα του νομού θα σταλούν για την καταμέτρηση των ψήφων, εξαιτίας της έλλειψης μελών εφορευτικής, οι αναπληρωματικοί δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Σημειώνεται ότι σε κάποιες περιοχές της Μαγνησίας για ορισμένα μικρά κόμματα δεν εστάλησαν στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων επαρκής αριθμός ψηφοδελτίων για τις

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ενημέρωσαν το αρμόδιο τμήμα της Π.Ε. Μαγνησίας και το θέμα αντιμετωπίστηκε. Ελλείψεις παρουσιάστηκαν σε τμήματα στο Τρίκερι, στο Μούρεσι, στο Βελεστίνο, στις Γλαφυρές, στο Βόλο και στην Σκόπελο.

Στη χερσαία το επιπλέον υλικό απεστάλη με οδηγούς ενώ στα νησιά των Σποράδων ήδη είχε προβλεφθεί κι είχε αποσταλεί επιπλέον εφεδρικό υλικό.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κ. Παπανάτσιου: Τα Κέντρα Υγείας να γίνουν «ασπίδα υγείας» για τους πολίτες #ΚέντραΥγείας - https://t.co/AOa2ZWY4J6 -

  • Νέος πρόεδρος στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας ο Αλ. Μεταφτσής - https://t.co/hvnyscKN1o… -

  • Με επιτυχία η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου στους θερινούς αγώνες κολύμβησης πρωταγωνιστικών κατηγοριών… - https://t.co/A8bZvGwXO6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση