Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ζημιά πάνω από 370.000 ευρώ στο πρώην ΙΚΑ
Ζημιά πάνω από 370.000 ευρώ στο πρώην ΙΚΑ

Ζημιά πάνω από 370.000 ευρώ στο πρώην ΙΚΑ

Υπάλληλοι χορηγούσαν παράνομα επιδόματα, πιστώνοντας πολύ με χρηματικά ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς μη δικαιούχων

Στα 372.473 ανέρχεται η ζημιά που διαπίστωσε το κλιμάκιο των επιθεωρητών του στο  πρώην  Βόλου από το σκάνδαλο των παράνομων επιδομάτων τα οποία πιστώνονταν σε λογαριασμούς IBAN μη δικαιούχων.

Στο φως βγαίνουν απίστευτες λεπτομέρειες για την δράση των επίορκων υπαλλήλων οι οποίοι διοχέτευαν σε επιλεγμέ τραπεζικούς λογαριασμούς ποσά  από το 2008 έως σήμερα. Από τη διοίκηση του τονίζεται ότι η έρευνα συνεχίζεται και θα ελεγχθούν όλοι οι τομείς λειτουργίας του εν λόγω υποκαταστήματος.

Κάθε ποσό που καταβλήθηκε αχρεώστητα θα αναζητηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο από όσους παράνομα το έχουν εισπράξει.

Η διοίκηση του ΕΦΚΑ αναφερόμενη επίσης στις αποκαλύψεις ότι 19 επίορκοι υπάλληλοι επέστρεψαν και εργάζονται κανονικά καθώς ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί το του φορέα, που έπρεπε να γίνει από την 1η Ιανουαρίου τόνισε ότι « για όσους ανησυχούν για τυχόν ατιμωρησία και των επίορκων, η Διοίκηση του ΕΦΚΑ τους ενημερώνει ότι το του Φορέα συνεδρίασε ήδη, έχοντας  προγραμματίσει και τις επόμενες συνεδριάσεις.»

Πηγή: protothema.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση