Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ζημιά πάνω από 370.000 ευρώ στο πρώην ΙΚΑ
Ζημιά πάνω από 370.000 ευρώ στο πρώην ΙΚΑ

Ζημιά πάνω από 370.000 ευρώ στο πρώην ΙΚΑ

Υπάλληλοι χορηγούσαν επιδόματα, πιστώνοντας πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς μη δικαιούχων

Στα 372.473 ανέρχεται η ζημιά που διαπίστωσε το κλιμάκιο των επιθεωρητών του ΕΦΚΑ στο  πρώην  Βόλου από το σκάνδαλο των παράνομων επιδομάτων τα οποία πιστώνονταν σε λογαριασμούς IBAN μη δικαιούχων.

Στο βγαίνουν απίστευτες λεπτομέρειες για την δράση των επίορκων υπαλλήλων οι οποίοι διοχέτευαν σε επιλεγμένους τραπεζικούς λογαριασμούς ποσά  από το 2008 έως σήμερα. Από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ τονίζεται ότι η συνεχίζεται και θα ελεγχθούν όλοι οι τομείς λειτουργίας του εν λόγω υποκαταστήματος.

Κάθε ποσό που καταβλήθηκε αχρεώστητα θα αναζητηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο από όσους το έχουν εισπράξει.

Η διοίκηση του ΕΦΚΑ αναφερόμενη επίσης στις ότι 19 επίορκοι υπάλληλοι επέστρεψαν και εργάζονται κανονικά καθώς ακόμη δεν έχει συγκροτηθεί το του φορέα, που έπρεπε να γίνει από την 1η Ιανουαρίου τόνισε ότι « για όσους ανησυχούν για τυχόν ατιμωρησία και επιστροφή των επίορκων, η Διοίκηση του ΕΦΚΑ τους ενημερώνει ότι το του Φορέα συνεδρίασε ήδη, έχοντας  προγραμματίσει και τις επόμενες συνεδριάσεις.»

Πηγή: protothema.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/neVG2TkHh8 -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

"Αλιεύοντας" την είδηση