Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ζευγάρι λήστεψε 81χρονη στον Άναυρο
Ζευγάρι λήστεψε 81χρονη στον Άναυρο

Ζευγάρι λήστεψε 81χρονη στον Άναυρο

Ανζητούντι από την Υ.Α. Βόλου, δύο άτομα (ένας και μία γυναίκα), οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της σήμερα (00:30 ώρα της 23.02.2020), λήστεψαν υπερήλικη γυναίκα, 81 ετών που διαμένει μόνη της στην περιοχή του Αναύρου .

Συγκεκριμένα  οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα τύπου full face, αφού παρασαν το παράθυρο κουζίνας
της ς, αφαίρεσαν τα κλειδιά της πόρτας της κουζίνας από το εσωτερικό της και χρησιμοποιώντας τα, εισήλθαν από την πόρτα κατά το χρόνο που η
παθούσα προσέρχονταν προς την πόρτα για να ελέγξει αν την είχε κλειδώσει, δεδομένου ότι διαπίστωσε πως το παράθυρο αυτής ήταν ανοιχτό.

Εκείνη τη στιγμή δέχτηκε ώθηση από την πόρτα την οποία ια έσπρωξαν οι δράστες, με αποτέλεσμα την της στο έδαφος και τον τραυματισμό στο κεφάλι.

Οι δράστες ερεύνησαν όλους τους χώρους της οικίας αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των  150  ευρώ από το πορτοφόλι της παθούσας το οποίο βρίσκονταν επάνω σε έπιπλο δωματίου και στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η 81χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό οσοκομείο Βόλου από την κόρη της για την παροχή πρώτων βοηθειών  και πήρε εξιτήριο άμεσα, καθώς ο τραυματισμός της
στο κεφάλι, κρίθηκε επιπόλαιος.

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση των εποχούμενων περιπολιών των Υπηρεσιών της Δ.Α. . Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις και οι έρευνες της Αστυνομίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση