Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / «Ζεστό χρήμα» ύψους 7,7 εκατ. ευρώ έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας
«Ζεστό χρήμα» ύψους 7,7 εκατ. ευρώ έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

«Ζεστό χρήμα» ύψους 7,7 εκατ. ευρώ έδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας

«Ζεστό χρήμα» ύψους 7,7 εκατ. έδωσε μέσα στις γιορτές η Θεσσαλίας για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2015, εξοφλώντας 39 επενδυτικά σχέδια τα οποία είχαν κατατεθεί μέσω των δυο αναπτυξιακών νόμων 3299 και 3908.

Ο κ. Κώστας Αγοραστός υπογράφοντας τις σχετικές εγκρίσεις εκταμίευσης των χρημάτων τις χαρακτήρισε ως σημαντική ένεση ρευστότητας στην τοπική και αναφέρθηκε στην σημαντική δουλειά, που γίνεται στην Θεσσαλίας, σημειώνοντας τα εξής:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως αιρετή Περιφέρεια, θέσαμε σαν στόχο τη δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος για όλους όσους επιθυμούν να προχωρήσουν στην υποβολή επενδυτικών σχεδίων. Ιδρύσαμε και λειτουργούμε ειδικό γραφείο υποδοχής επενδυτών, διαμορφώνοντας ένα σταθερό για τους . Δημιουργήσαμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και έτσι χάριν στην καλή των υπηρεσιών μας και των αρμόδιων υπουργείων εξοφλούμε άμεσα τους επενδυτές που έχουν υπαχθεί στους αντίστοιχους αναπτυξιακούς νόμους και αυτό συνεπάγεται, επενδύσεις, θέσεις εργασίας, χρήμα στην τοπική και της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητας των προϊόντων μας».

Ο περιφερειάρχης δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσεις τις της Περιφέρειας αλλά και όλους όσους βοήθησαν προς την κατεύθυνση αυτή δίνοντας μια νέα διάσταση κλίματος εμπιστοσύνης, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι με πολλή δουλειά, ενότητα, αφοσίωση, και συνέργεια, έρχονται αποτελέσματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αστυνομικοί έλεγχοι και πρόστιμα στη Θεσσαλία για τον κορωναϊό #αστυνομικοίέλεγχοι - https://t.co/rzu29z4NsZ -

  • Επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση στο ιστορικό #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/79HYvKhVgo -

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Κυριακής (1/8) - https://t.co/KSmcLGXFWa… -

"Αλιεύοντας" την είδηση