Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ζαγοριανός απείλησε με κυνηγετικό όπλο οδηγούς εκχιονιστικού επειδή έριχναν αλάτι…
Ζαγοριανός απείλησε με κυνηγετικό όπλο οδηγούς εκχιονιστικού επειδή έριχναν αλάτι…

Ζαγοριανός απείλησε με κυνηγετικό όπλο οδηγούς εκχιονιστικού επειδή έριχναν αλάτι…

Το αλάτι που έριχνε ένα εκχιονιστικό στην Ε.Ο. – Ζς στο ύψος του “Καραβώματος” έγινε η αφορμή για έναν 56χρονο κάτοικο Ζς, να απειλήσει με το κυνηγετικό του όπλο δύο οδηγούς, ενώ υπήρξε και κίνδυνος ατυχήματος, αφού το όπλο εκπυρσοκρότησε μια φορά.

Προχθές ο 56χρονος ο οποίος δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000€ και κατάσχεση του όπλου.

Ο άνδρας κατηγορούνταν για τρία αδικήματα και συγκεκριμένα για οπλοφορία κυνηγετικού όπλου, απειλή και εξύβριση, με τις δύο τελευταίες κατηγορίες να παύουν, με συνέπεια να καταδικαστεί μόνο για την πρώτη.

Ειδικότερα στις 12 Δεκεμβρίου του 2013 ο 41χρονος με συνοδηγό τον 46χρονο, κινούνταν με το εκχιονιστικό όχημα ρίχνοντας αλάτι στον δρόμο και δύο χιλιόμετρα πριν την διασταύρωση του “Καραβώματος” τους προσπέρασε που οδηγούσε ο 56χρονος από τη Ζαγορά.

Ο δράστης σταμάτησε μπροστά τους και άρχισε να τους εξυβρίζει (κ…παιδα, θα σας γ…ω), κατηγορώντας τους ότι του χάλασαν το αυτοκίνητο λόγω του αλατιού που έριχναν, και τους ζήτησε να κατέβουν από το εκχιονιστικό.

Οι δύο πλησίασαν τον 56χρονο που είχε βγει από το αυτοκίνητο κρατώντας τη , και άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Ο 41χρονος άρπαξε το όπλο από τα χέρια του, με να εκπυρσοκροτήσει ρίχνοντας ένα σκάγι στον αέρα, ενώ ο 46χρονος ειδοποίησε το Ζαγοράς που έστειλε αστυνομικούς, με τον 56χρονο να το σκάει στο δάσος για να μην συλληφθεί, παρατώντας τα πάντα.

Οι οδηγοί της αλατιέρας παρέδωσαν το όπλο στους αστυνομικούς και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση