Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ζ. Κωνσταντοπούλου: Εξαπατεί τους Έλληνες ο πρωθυπουργός
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Εξαπατεί τους Έλληνες ο πρωθυπουργός

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Εξαπατεί τους Έλληνες ο πρωθυπουργός

“O πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, ετοιμάζει νέους τρόπος εξσης του Ελληνικού λαού” τόνισε σήμερα από το Βόλο η επικεφαλής της «» Ζωή νσταντονοπούλου, που παραβρέθηκε νωρίς το απόγευμα στα εγκαίνια του πρώτου Στεκιού Ελευθερίας Πανελλαδικά, στο Βόλο.

Η Ζωή νσταντοπούλου εκτίμησε ότι τα μνημόνια δεν θα σταματήσουν αν δεν ανατραπούν εκείνοι που τα υπηρετούν, μεταξύ των οποίων η σημερινή κυβέρνηση και ο σημερινός πρωθυπουργός. Αναφερόμενη στην εξαγγελία της ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό, ότι η χώρα τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα βγει από τα μνημόνια, τόνισε ότι η παράδοση ψεμάτων και ς έχει τιμηθεί από τον κ. Τσίπρα με όλους τους τρόπους. «Τα μνημόνια δεν θα σταματήσουν αν δεν ανατρέψουμε εκείνους που τα υπηρετούν, μεταξύ των οποίων τη σημερινή κυβέρνηση και τον σημερινό πρωθυπουργό», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “οι απατεώνες στην Ελλάδα και οι πολιτικοί απατεώνες, δυστυχώς κατέστρεψαν τη χώρα, ο κ. Τσίπρας είναι και όψιμος δηλωτής θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, επομένως, δοκιμάζει και νέους τρόπους εξαπάτησης και ψεμάτων. Οι πολίτες της χώρας δεν ξεγελιούνται, ούτε θα επαναπαυτούν στις διαβεβαιώσεις προσώπων διαβλητών και αναξιόπιστών, που προ πολλού απέδειξαν ότι και απ' όπου κι αν το εξαγγείλουν, δεν το εννοούν και το καταπατούν.

Η επικεφαλής της «» αναφέρθηκε στην περιβαλλοντική καταστροφή της θάλασσας στον Σαρωνικό από διαρροή πετρελαίου. Όπως είπε επειδή και ο Βόλος είναι παραθαλάσσιος τόπος, η κυβέρνηση και το καθεστώς αυτό, παρά τις εξαγγελίες περί ς επενδύσεων και παρά τα κροκοδείλια δάκρυα για την καταστροφή, επέτρεψαν αυτή την τρομακτική παραση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και συνολικά των εγγυήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος της θάλασσας και της δημόσιας ς.

«Το γεγονός πως διεκδίκησε όλες αυτές τις μέρες να υποβαθμίσει μια τόσο εγκληματική συμπεριφορά και τις εγκληματικές της συνέπειες, δεν δίνει παρά το στίγμα του πως αντιμετωπίζει συνολικά, τη χώρα, τον φυσικό πλούτο, το φυσικό περιβάλλον, τη θάλασσα, τους πολίτες, τους ανθρώπους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην “Πλεύση Ελευθερίας” είπε πως δεν λειτουργεί ως παραδοσιακό κόμμα, ούτε θα γίνει ποτέ παλαιοκομματικός μηχανισμός και ο τρόπος λειτουργίας του δεν έχει καμία σχέση με όσα ήξεραν μερικοί. «Αυτός ο χώρος είναι ένα , το πρώτο που ανοίγει η Πλεύση Ελευθερίας και έχει στόχο να παρέχει καταφυγή και ένα μέρος, στο οποίο κάθε ελεύθερος πολίτης μπορεί να βρίσκεται, να συζητά με τους συμπολίτες του, να ανταλλάσσει προβληματισμούς, ιδέες, απόψεις και κυρίως να συστρατεύεται στη «μάχη» απελευθέρωσης της χώρας μας, που έχουμε να δώσουμε και που για να κερδηθεί θα πρέπει να δοθεί απ' όλους τους ανυπότακτους πολίτες αυτής της χώρας, που δεν συμβιβάζονται με το καθεστώς των μνημονίων και της χρεοκρατίας».

Τέλος, με αφορμή το Στέκι Ελευθερίας που είναι το πρώτο που ανοίγει στην Ελλάδα, η επικεφαλής του κόμματος απέδωσε στο γεγονός ότι στο Βόλο υπάρχει ένας πυρήνας ζωντανός, ενεργός και διεκδικητικός, που διεκδίκησε να ανοίξει το πρώτο Στέκι Ελευθερίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση