Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι

Στο της δημοσιότητας φέρνει η makthes.gr τις καταθέσεις των τριών ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. 

O 27χρονος που είχε συλληφθεί μετά την της κοπέλας, παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, υποστηρίζοντας πως η 24χρονη του ζήτησε να πάνε στο δωμάτιο του.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο 27χρονος στην κατάθεση του αναφέρει ότι την κάλεσε στο της για να την βάλει ξανά στο δωμάτιο όπου γινόταν πάρτι, ενώ υποστηρίζει ότι υπήρξε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

Μεταξύ άλλων, όπως υποστηρίζει, ένας φίλος του του είπε ότι η «μια κοπέλα επιθυμούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο και μου έδωσε το τηλέφωνο της λέγοντας μου να την καλέσω για να της επιτρέψουν από την ρεσεψιόν να ανέβει».

«Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 4:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Όπως αναφέρει, μετά από λίγο βγήκε στο διάδρομο με έναν φίλο του «και την είδαμε να βγαίνει από τον ασανσέρ μπροστά μας».

«Τη συνόδεψα μέσα στο δωμάτιο όπου είχαν μείνει 6-7 άτομα και ξεκίνησα να μιλάω μαζί της. Την ρώτησα αν ήθελε να πιει κάτι άλλο και μου απάντησε όχι εκτός από νερό. Μιλήσαμε για την προσωπική ζωή του καθενός, για τη δουλειά μου ενώ η ίδια μου ανέφερε ότι εργάζεται σε μια εταιρεία παραγωγής ζάχαρης, δίνοντας μου μάλιστα και συμβουλές για το ποια ζάχαρη είναι πιο υγιεινή. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της σε όλα τα στάδια της ερωτικής μας συνεύρεσης, η οποία περιλάμβανε προκαταρκτικές πράξεις, στοματικό έρωτα και διείσδυση με ολοκλήρωση».

«Μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής μας πράξης η Γεωργία μου ζήτησε να κοιμηθεί στο δωμάτιο μου, πράγμα που εγώ δέχθηκα με ευχαρίστηση ενώ επειδή πεινούσα κατέβηκα στη ρεσεψιόν να φάω, αφού πρώτα πέρασα από το 401 και πρότεινα στους φίλους μου να κατεβούμε να φάμε όλοι μαζί. Αφού φάγαμε εγώ επειδή δεν ήθελα να ενοχλήσω την κοπέλα, πήγα στο 402 για να κοιμηθώ ενώ ο αδελφός μου στο 401, το οποίο ήταν κενό».

Από την πλευρά του, μεταξύ άλλων, ο δεύτερος εμπλεκόμενος, φίλος του 27χρονου ανέφερε στις αρχές ότι έφυγε νωρίς από το δωμάτιο, καθώς είχε αποχωρήσει η κοπέλα που ενδιαφερόταν, ενώ υποστήριξε δεν βρέθηκε στο δωμάτιο του 27χρονου, όπου ο τελευταίος συνευρέθηκε ερωτικά με την 24χρονη.

Ο αδελφός του 27χρονου, τέλος, στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι περίπου στις 3 τα ξημερώματα παρατήρησε «μια κοπέλα που αργότερα όμως έμαθα ότι ονομάζεται Γεωργία να συνομιλεί καθισμένη στο καναπέ με τον αδερφό μου και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Λίγο αργότερα παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο, χωρίς όμως να ξέρω εάν έφυγαν μαζί», προσθέτοντας:

«Μετά από περίπου μισή ώρα επέστρεψε ο αδερφός μου μόνος του στο δωμάτιο όντας σε καλή κατάσταση και περί ώρα 6:00 βρεθήκαμε όλοι μαζί στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου προκειμένου να φάμε κάτι εκεί μας ενημέρωσαν ότι με την κοπέλα ήρθαν σε ερωτική επαφή και ότι κοιμάται στο δωμάτιο του (602) ενώ και ίδια είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζω το πότε και το ποιο δωμάτιο. Αμέσως μετά το πρωινό πήγαμε για ύπνο εγώ στο δωμάτιο 401 και ο αδελφός μου κοιμήθηκε μόνος του στο δωμάτιο μου (402) και περί ώρα 14:30 μας ενημέρωσαν ότι κατηγορείται για βιασμό της κοπέλας και πρέπει να οδηγηθούμε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω».

Στην Ελβετία οι τοξικολογικές της 24χρονης

Όσον αφορά την εξέλιξη των ερευνών, στην Ελβετία, σε εξειδικευμένο εργαστήριο, έχει αποσταλεί το δείγμα της 24χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», το δείγμα αποστέλλεται στο εξωτερικό ώστε να φανεί εάν σε αυτό θα ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες, που έχουν μπει στην αγορά τους τελευταίους μήνες και δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να προσδιοριστούν από τα αντίστοιχα ελληνικά εργαστήρια.

Σημειώνεται ότι το υλικό που θα αποσταλεί είναι δείγμα ούρων της νεαρής γυναίκας, το οποίο ελήφθη αργά το απόγευμα της 1ης Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πηγές, η δείγματος αίματος δεν θα είχε κάποιο νόημα καθώς στο αίμα οι ναρκωτικές ουσίες μένουν για λίγες ώρες, ενώ στα ούρα το χρονικό περιθώριο ανίχνευσης είναι μεγαλύτερο. Φυσικά, όσο πιο κοντά στην τυχόν λήψη ουσιών λαμβάνεται το δείγμα τόσο καλύτερα. Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένονται μέσα σε περίπου 10 ημέρες. Σε απάντηση χθεσινών δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έχουν ήδη βγει, η Αστυνομία εξέδωσε ενημερωτικό σημείωμα στο οποίο υπογράμμισε ότι δεν έχουν παραδοθεί ακόμη τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν από την αρμόδια υπηρεσία. «Υπάρχουν συνεχώς νέες ναρκωτικές ουσίες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, οι οποίες δεν μπορούν να ανιχνευθούν στα συμβατικά εργαστήρια και χρειάζονται εξειδικευμένα εργαστήρια, αντιδραστήρια και τεχνικές», σημειώνει η Κάκια Νικολάου, τέως διευθύντρια στο Τμήμα Αποκατάστασης Εξαρτημένων ΙΑΝΟΣ, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση