Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αχ. Μπέο ο Κώστας Λούλης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αχ. Μπέο ο Κώστας Λούλης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αχ. Μπέο ο Κώστας Λούλης

Την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” παρουσία του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Κώστας Λούλης, με στόχο μια καλύτερη πόλη που θα αποτελεί πρότυπο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Αχιλλέας Μπέος καλωσόρισε τον κ. Λούλη στο ψηφοδέλτιο, λέγοντας πως δεν είχαν καμία προσωπική γνωριμία με τον επιχειρηματία, αλλά θα πορευθούν μαζί, ώστε να συνεχιστεί το έργο που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή, χωρίς όμως να κρύψει την έκπληξη του για την πρόθεση του κ. Λούλη να ταχθεί μαζί του.

Από την πλευρά του ο αλευροβιομήχανος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο της δημοτικής αρχής, και ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν μια από τις τρεις ψήφους που μπορούν, με σκοπό να γίνει ο Βόλος καλύτερος και ομορφότερος.

Σχετικά με τα σχέδια του σε περίπτωση που εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος ο κ. Λούλης ανέφερε πως ήδη το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, και έτσι πρέπει να δοθεί έμφαση στην αναβάθμιση της Νέας Ιωνίας και γενικά των περιφερειακών συνοικιών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονόδρομος το χειρουργείο για την αντιμετώπιση του συνδρόμου Morton΄s του πέλματος - https://t.co/xFVFaKvFIU -

  • Αντιδράσεις αυτοκινητοβιομηχανιών για το νέο όριο ρύπων - https://t.co/ZtHYivO0Tk -

  • Έως τις 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το επίδομα των 534 ή 300 ευρώ - https://t.co/62MEdCkUr7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση