Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Υποψήφιος το 2019 ο Αχ. Μπέος;
Υποψήφιος το 2019 ο Αχ. Μπέος;

Υποψήφιος το 2019 ο Αχ. Μπέος;

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2019 ανακοίνωσε σε σήμερα ο Αχ. Μπέος, ο οποίος ζήτησε άμεσα την απόφαση του γ.γ.  της Αποκεντρωμένης για να επανέλθει στα καθήκοντά του, ενώ -όπως είπε- θα διεκδικήσει την αθώωσή του στο Εφετείο. Επίσης έκανε άνοιγμα στους πολίτες να “αγκαλιάσουν” το ΝΠΣ, τονίζοντας πως αν αυτό δεν συμβεί τότε η ομάδα θα φύγει από το  Βόλο.
Αρχικά ανέφερε ότι κάποιοι προσπάθησαν να μπερδέψουν τους πολίτες με παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις, ενώ σε ό,τι αφορά τη  δικαστική διαδικασία  τη χαρακτήρισε  άψογη,σημειώνοντας ότι οι δικαστές  σεβάστηκαν τα δικαιώματα των κατηγορουμένων και έγινε δίκαιη δίκη μέχρι πριν την έκδοση της απόφασης.
“Ήταν τεράστιο βήμα για  τη δικαίωσή μου. Κερδήθηκε μία μάχη και όχι ο . Ως άνθρωπος έχω μάθει να είναι νικητής και σε αυτή τη διαδικασία με την αγάπη που μου έδειξε η οικογένειά μου και οι πολίτες. Η αδικία που βίωσα εγώ και η οικογένειά μου δεν έχει προηγούμενο. Η πρόταση της εισαγγελέως εξέθεσε ανεπανόρθωτα και αναίρεσε τη διαδικασία των προηγούμενων χρόνων. Να υπενθυμίσω ότι κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, δεν τηρήθηκε η δικονομική διαδικασία όπως αρμόζει σε ένα νομικό πολιτισμό. Και σύμφωνα με την απόφαση που αυτή δεν έχει ισχύ, διότι έχει ασκηθεί , προφυλακίστηκα με πλημμέλημα. Τονίζω και πάλι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στην , όμως υπάρχουν δικαστές με ήθος και ακεραιότητα και δικαστική συνείδηση. Σήμερα εμείς οι πολίτες και οι επώνυμοι έχουμε μόνη ελπίδα αυτούς τους δικαστές απέναντι σε ένα σύστημα που στοχοποιεί ανθρώπους. ” σημείωσε ο Αχ. Μπέος.

Στη συνέχεια παρουσίασε  βίντεο με τις τοποθετήσεις  Σαμαρά και Βενιζέλου  στη Βουλή για τη Νοβάρτις λέγοντας πως “λένε αυτά που φώναζα εδώ και επτά χρόνια εδώ. Όμως αυτοί δημιούργησαν αυτό το δήθεν  σκάνδαλο, τις δήθεν καταθέσεις, με ανύπαρκτα στοιχεία και καταθέσεις. Κάποιοι έπρεπε να μπουν μόνοι τους στη φυλακή γιατί εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό. Γιατί ίσως τώρα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δυστυχώς κάποιοι δικαστικοί έγιναν εργαλεία με τον πιο βλαμμένο πρωθυπουργό της Ελλάδας”.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο Αχ. Μπέος είπε: “Δεν πανηγυρίζω για την απόφαση σε καμία περίπτωση. Σε μία διαδικασία που διήρκησε 16 μήνες, δεν αποδείχθηκε το παραμικρό.  Αισθάνομαι μερικώς δικαιωμένος. Περιμένω να δω το  σκεπτικό της  απόφασης. Πιστεύω ότι θα είναι διάτρητο και έωλο. Γιατί σε μια δημοκρατία και σε ένα κράτος δικαίου δεν μπορείς όσο και να θέλεις να κηρύσσεις κάποιοιν ένοχο για δωροδοκία, χωρίς να ξέρεις ποιόν δωροδόκησε, πόσο, που και πότε.  Είναι ντροπή.   Θεωρώ ότι η απόφαση στηρίζεται σε ανθρώπινο λάθος και στο Εφετείο θα αθωωρώ πανηγηρικά”.

Ακολούθησαν χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους  και  τόνισε: ” Μέσα από αυτή τη διαδικασία , επτά και πλέον χρόνια, να τονίσω σε όλους να μην σταματήσει να πιστεύει, να μην το βάζει κάτω. Τι μπορεί να βιώσει ένας αθώος άνθρωπος όπως εγώ. Λοιδορήθηκα.  Απο ποιούς όμως; από όλους αυτούς που υπηρέτησαν τη διαπλοκή, πολιτικούς απαταιώνες, χωρίς στοιχεία και αποδείεξις. Έστησαν έναν άνθρωπο στον τοίχο γιατί τους χάλασε την σούπα. Είχαν μάθει εδώ στο Βόλο, μια ομάδα ανθρώπων, που άλλαζαν μάσκες και στολές, αυτό είχαν σπουδάσει και ήξεραν,  να εξαπατούν συνείδηση τον  κόσμο. Μιλούν για δημοκρατία και προοδευτικές δυνάμεις. Πότε είπαν αλήθεια”.

Σε άλλο σημείο είπε πως  ο δήμος έχει έναν δήμαρχο που κατηγορείται για δωροδοκία αλλά δεν είναι αλήθεια  και έστειλε μήνυμα στις μειοψηφίες: ” Ας έλθουν  να τα κάνουν στο επόμενο Δ.Σ. , όπως έκαναν για το θέμα με την  . Θα γελάσει  ο  κάθε πικραμένος . Εμείς παράγουμε έργο. Τέρμα αυτά που ξέρανε.”
Σε ότι αφορά την διαπιστωτική πράξη, αναφέρθηκε στην περίπτωση της κας Κολυδνρίνη λέγοντας ότι  είχε τεθεί για λίγο σε αργία κι  όταν βγήκε η απόφαση, η ίδια πήρε απόσπασμα απόφασης και σε μισή ώρα ο γ.γ. της Αποκεντρωμένης, ανακάλεσε τη  διαπιστωτική πράξη. “Από την Πέμπτη είναι το δικό μου απόσπασμα στο γραφείο του γ.γ.  Εγώ αιρετός είμαι ούτως ή άλλως. Ας το σκεφθεί και κάποια στιγμή θα υπογράψει. Έχει σταλεί και εκεί καλής ποιότητας. Θα τους περάσει. Είναι θέμα ωρών. Δεν έχει δικαίωμα να το καθυστερήσειο γ.γ. , γιατί θα φάει μήνυση για παράβαση καθήκοντος. Αλλά νομίζω ότι είνα ινομοταγής ο δασάρχης μας” επισήμανε.
Επίσης επιτέθηκε σε  δημοσιογράφους χαρακτηρίζοντάς τους δημοσιογραφικά σκουπίδια που υπηρέτησαν διαπλοκή που κράτησαν αυτά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε καθημερινή ψευδή πληροφόρηση του κόσμου, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει φορολογικές εκκρεμότητες και ότι  του έχει επιβληθεί πρόστιμο 1.800.000 ευρώ, σημειώνοντας: “Ναι δεν έχω λευκό ποινικο μητρώο,  έχω τροχαίες και αγορανομικές παραβάσεις, όχι για κακουργήματα και απατεωνιές και  χρέη στο δημόσιο όπως αυτοί που με κατηγορούν”.
Επίσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας  “Κινούνται με διαδικασίες ς και Βενεζουέλας. Και το 2019 θα κριθώ  γιατί είμαι ικανός και κρίθηκα  ικανός να συνεχίσω και έντιμος και παραγωγικός και ξέρω να διοικώ και έχω αλλάξει  την πόλη προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς. Σε έναν Βόλο που όλοι ονειρευόομαστε.
Για το ΝΠΣ
Επίσης έκανε άνοιγμα στους πολίτες να “αγκαλιάσουν” το ΝΠΣ, τονίζοντας πως αν αυτό δεν συμβεί τότε η ομάδα θα φύγει από το  Βόλο. Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Σεβόμενος την ιστορία και των δύο ομάδων να καταλάβουν  ότι η ομάδα που δημιουργήθηκε δεν έχει να κάνει με αντιπαλότητα είτε στον Ολυμπιακό είτε στη Νίκη αλλά με την πόλη μας. Αν ο κόσμος του επιθυμεί να σταματήσει αυτή η μιζέρια στην πόλη που δημιουργεί κι τουρισμό και που θα εκπροσωπήσει την πόλη στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αυτό για να γίνει πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί. Αν δεν το καταλαβαίνουν ( καταλαβαίνω τα 50 – 100 άτομα) γιατί αν δημιουργηθεί μια ομάδα που βγάζει υγεία δε θα έχουν λόγο ύπαρξης αυτοί αλλά   δεν μπορούν να σταματήσουν αυτή τη μεγάλη χαρά και διάκριση.  Αν δεν το επιθυμεί ο κόσμος τότε η ομάδα θα φύγει. Αλλά είναι κρίμα να τυραννιέται ο κόσμος με ανεπάγγελτους και κάποιους που έχουν την δυνατότητα να κρατούν μικρόφωνο να παραπληροφορούν την αλήθεια. Ο Βόλος θα ξαναπάει στην Ευρώπη με τη νέα ομάδα. Αλλιώς θα παραμείνει ο Ολυμπιακός και η Νίκη”.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση