Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Υπόλογοι απέναντι στους δημότες του Δήμου Ρ. Φεραίου Πάσχος ,Σκρίμπας και Γκογκινούδης
Υπόλογοι απέναντι στους δημότες του Δήμου Ρ. Φεραίου Πάσχος ,Σκρίμπας και Γκογκινούδης

Υπόλογοι απέναντι στους δημότες του Δήμου Ρ. Φεραίου Πάσχος ,Σκρίμπας και Γκογκινούδης

Tους παραδίδουμε στην κρίση των συνδημοτών μας

Υπόλογοι απέναντι στους δημότες του είναι πλέον οι Ι. Σκρίμπας, Τρ. Γκογκινούδης και Χαρ. Πάσχος, με την στάση που κρατούν το τελευταίο διάστημα, έχοντας ως μόνο στόχο την υπονόμευση του αναπτυξιακού έργου του Δήμου.

Τόσο οι δύο προσφάτως διαγραφέντες από την ομάδα πλειοψηφίας σύμβουλοι, όσο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,  έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε έναν λυσσαλέο πόλεμο κατά της δημοτικής αρχής, αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι με τη στάση τους αυτή δεν εμποδίζουν την πορεία της, αλλά βλάπτουν τον Δήμο και τους συνδημότες μας.

Η στάση των τριών συμβούλων να απέχουν από τη συνεδρίαση για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος δείχνει ξεκάθαρα πως μόνος στόχος τους είναι να «καρπωθούν» πολιτικά την κατάσταση, ικανοποιώντας προσωπικά τους συμφέροντα.

Δεν τους ενδιαφέρει, δηλαδή, αν θα προχωρήσει ο Δήμος , προς όφελος των δημοτών, αλλά η όποια προσωπική τους ανέλιξη και αυτό θα πρέπει να καταδειχθεί.

Ως δημοτική αρχή, τιμώντας την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες μας, συνεχίζουμε αταλάντευτα για το καλό του Δήμου, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

Θα συστήναμε στους παραπάνω δημοτικούς συμβούλους να πράξουν ανάλογα, δεδομένου ότι η λειτουργία του Δήμου θα πρέπει να είναι συνεχής και με αναπτυξιακό προσανατολισμό.

Η αντιπολίτευση μπορεί, αντί να διακατέχεται από πρεμούρα για την καρέκλα, να περιμένει μέχρι τις και τότε να απευθυνθεί στους δημότες και να ζητήσει την ψήφος τους.

Σήμερα, με την αδιάλλακτη στάση που κρατά, βάζει αναχώματα στην αναπτυξιακή λειτουργία του Δήμου μας και αυτό θα πρέπει να τεθεί προς γνώση των συνδημοτών μας .

Ο έχει συνέχεια και δεν μπορεί κανείς να την ανακόπτει για ιδιοτελείς σκοπούς.

Η παραμένει συνεπής στην εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι δημότες και προσηλωμένη στο έργο της προς όφελος των συμπολιτών.

Όσοι επιβουλεύονται να δημιουργήσουν προβλήματα στο Δήμο και να ανακόψουν την πορεία του τους παραδίδουμε στην κρίση των συνδημοτών μας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση