Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς
Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζαγοράς

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου ς προϋπολογισμού 2.020.000 .

Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό έργο σε μια εποχή που δύσκολα εκτελούνται αθλητικά έργα, γιατί δεν χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, αλλά μόνο από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, επισήμανε ο Θεσσαλίας Κ. .
Η υπογραφή της σύμβασης έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη, παρουσία νομαρχιακών συμβούλων αλλά και υπηρεσιακά στελέχη.

Ο κ. ανέφερε ότι για το συγκεκριμένο έργο, η Θεσσαλίας συνεργάστηκε με το δήμο ς και για χρόνια προσπάθησε να ωριμάσει το έργο. “ Ο σχεδιασμός του ξεκίνησε πριν 15 χρόνια για να ενταχθεί στο πρόγραμμα “ 2004” και έμεινε ημιτελές. Εμείς επικαιροποιήσαμε τις μελέτες, γιατί υπάρχει και το ειδικό καθεστώς του Προεδρικού Διατάγματος του Πηλίου και εξασφαλίσαμε τις πιστώσεις. Αισιοδοξούμε και ευελπιστούμε η ανάδοχος εταιρεία θα το ολοκληρώσει σε 19 μήνες όπως προβλέπει η σύμβαση.

Πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο που θα δώσει δουλειά στο τοπικό εργατικό δυναμικό και θα ενισχύσει την τοπική οικονομία. Θα δώσει επίσης διέξοδο στα αδιέξοδα των νέων και θα τονώσει επίσης τον τουρισμό”τόνισε ο κ. Αγοραστός.

Την ικανοποίησή του που το έργο γίνεται πραγματικότητα, εξέφρασε ο δήμαρχος Ζς Πατής τονίζοντας ότι ο δήμος θα επιδιώξει το κλειστό γυμναστήριο να χρησιμοποιείται και για άλλες εκδηλώσεις αλλά και για την προπόνηση εθνικών ομάδων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση