Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Υπογραφή σύμβασης για βελτίωση γηπέδων μπάσκετ στην Άνω Γατζέα
Υπογραφή σύμβασης για βελτίωση γηπέδων μπάσκετ στην Άνω Γατζέα

Υπογραφή σύμβασης για βελτίωση γηπέδων μπάσκετ στην Άνω Γατζέα

Από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτ. Αυγενάκη που βρίσκεται στο Νότιο Πήλιο

Στην  για την  υλοποίηση  του έργου “Βελτίωση υφιστάμενων γηπέδων και στην Τ.Κ. Αγ.Γεωργίου Δήμου Νοτίου Πηλίου” προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 7/1/2022 ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτ. και ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός.

Ο υφυπουργός επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμο Νοτίου Πηλίου , στο πλαίσιο της υπογραφής της παραπάνω Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο, συνολικού προϋπολογισμού 455.000 ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ 24%) .

Μετά από επιτόπια αυτοψία που έγινε στις 11:30 το πρωί στο γήπεδο της Άνω Γατζέας , ακολούθησε στο μεσημέρι   η υπογραφή της σύμβασης  στο Αρχοντικό Κύρου “Τζωρτζέικο” στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας .

Στη συνέχεια ο υφυπουργός  Αθλητισμού , η υφυπουργός ΠΑιδείας Ζέττα Μακρή , ο Κ. Αγοραστός, του Νομού και μέλη της δημοτικης Αρχής Νοτίου Πηλίου  επισκέφθηκαν  τον ιστορικό  ναό  και τη Βιβλιοθήκη των Μηλεών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του υφυπουργού Αθλητισμού  στον Δήμο Νοτίου Πηλίου δείτε παρακάτω την φωτορεαλιστική απεικόνιση του έργου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση