Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Υπογεννητικότητα στη Μαγνησία
Υπογεννητικότητα στη Μαγνησία

Υπογεννητικότητα στη Μαγνησία

Κατά 10% είναι μειωμένος  ο αριθμός των νηπίων και των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων στις πρώτες τάξεις, σύμφωνα με τον  διευθυντή  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Γιώργο  Πολύζο.

Τόσο στο Νηπιαγωγείο, όσο και στο Σχολείο υπάρχει σταθερή μείωση του μαθητικού δυναμικού ανέφερε κι εξήγησε:  «Αν δούμε την πρώτη και έκτη τάξη φαίνεται μεγάλη διαφορά. Στην πέμπτη ή έκτη τάξη των Δημοτικών Σχολείων έχουμε δύο ή τρία τμήματα ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πρώτη τάξη, που έχουν ένα ή το πολύ δύο τμήματα».

Τα

Για τα 18 που μένουν με τους γονείς τους στις εγκαταστάσεις του Μόζα,  φοιτούν κανονικά στο 5ο Σχολείο ενώ 18 νήπια από την ίδια δομή παρακολουθούν το νηπιαγωγείο, μέσα στην ίδια τη δομή.

Για τα περίπου εννιά παιδιά (Νηπιαγωγείου και Δημοτικού), που βρίσκονται με τις οικογένειές τους σε στην Άλλη Μεριά, ο κ. Πολύζος είπε ότι δεν έχουν τις προϋποθέσεις να φοιτήσουν σε κάποιο σχολείο.

Επίσης έγινε γνωστό ότι η εταιρία που παρασκευάζει γεύματα για τα προσφυγόπουλα, μετά από εντολή του διευθυντή Πρωτοβάθμιας προσάρμοσε τα γεύματά τους για να συνάδει με τις διαιτητικές και θρησκευτικές τους συνήθειες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση