Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Υπογεννητικότητα στη Μαγνησία
Υπογεννητικότητα στη Μαγνησία

Υπογεννητικότητα στη Μαγνησία

Κατά 10% είναι μειωμένος  ο αριθμός των νηπίων και των ών των Δημοτικών Σχολείων στις πρώτες τάξεις, σύμφωνα με τον  διευθυντή  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Γιώργο  Πολύζο.

Τόσο στο , όσο και στο Δημοτικό Σχολείο υπάρχει σταθερή μείωση του ικού δυναμικού ανέφερε κι εξήγησε:  «Αν δούμε την πρώτη και έκτη τάξη φαίνεται μεγάλη διαφορά. Στην πέμπτη ή έκτη τάξη των Δημοτικών Σχολείων έχουμε δύο ή τρία τμήματα ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πρώτη τάξη, που έχουν ένα ή το πολύ δύο τμήματα».

Τα

Για τα 18 που μένουν με τους γονείς τους στις εγκαταστάσεις του Μόζα,  φοιτούν κανονικά στο 5ο Δημοτικό Σχολείο ενώ 18 από την ίδια δομή παρακολουθούν το νηπιαγωγείο, μέσα στην ίδια τη δομή.

Για τα περίπου εννιά (υ και Δημοτικού), που βρίσκονται με τις οικογένειές τους σε στην Άλλη Μεριά, ο κ. Πολύζος είπε ότι δεν έχουν τις προϋποθέσεις να φοιτήσουν σε κάποιο .

Επίσης έγινε γνωστό ότι η εταιρία που παρασκευάζει γεύματα για τα προσφυγόπουλα, μετά από εντολή του διευθυντή Πρωτοβάθμιας προσάρμοσε τα γεύματά τους για να συνάδει με τις διαιτητικές και θρησκευτικές τους συνήθειες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση