Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος
Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

Η υποδοχή του νέου χρόνου στη Μητρόπολη Δημητριάδος

 

Ευλογί της Βπιτας στον Μητροπολιτικό Ναό

 

Με πέντε λατρευτικές , την 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Τοπική μας Εκκλησία θα υποδεχθεί το , εναποθέτοντας στα χέρια του Θεού τις ελπίδες όλων για μια καλύτερη χρονιά.

Συγκεκριμένα, το πρωί ο Ιγνάτιος θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Στις 12 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα πραγματοποιηθεί η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βαπιτας της Ιεράς , από τον ποιμενάρχη Ιγνάτιο, παρουσία του ιερού κλήρου, των αρχών, των στελεχών της τοπικής Εκκλησίας και του ευσεβούς λαού.

Στις 6μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Μεγάλου Βασιλείου, χοροστατούντος του μητροπολίτη Δημητριάδος , ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Στις 9μ.μ., στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα τελεστεί ιερά Αγρυπνία, επί τη υποδοχή του νέου έτους, που θα περιλαμβάνει τον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου και την ευλογία της Βασιλόπιτας της ενορίας. Αντίστοιχη ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί και στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Βόλου, με ώρα ενάρξεως στις 8.30 μ.μ.

Στις 11μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, θα τελεστεί ο Εσπερινός, η Δοξολογία επί τω νέω έτει και η ευλογία της Βασιλόπιτας της ενορίας από τον  κ. Ιγνάτιο.

Αντίστοιχη Ακολουθία θα ψαλεί και στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου, με ώρα ενάρξεως στις 11.30μ.μ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση