Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Υπερδιπλάσια φετος τα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη Μαγνησία
Υπερδιπλάσια φετος τα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη Μαγνησία

Υπερδιπλάσια φετος τα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη Μαγνησία

Υπερδιπλασιάζονται στις φετινές τα εκλογικά τμήματα στη , καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία δημιουργούνται 713 συνολικά, από 314 που είχαν λειτουργήσει στις προηγούμενες ανα, ενώ το προσεχές Σάββατο 11 του μήνα θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων.

Επιπλέον επείγουσα του Αρείου Πάγου έφτασε χθες στο του Βόλου, προκειμένου να καλέσει όσους ζήτησαν εξαίρεση να κάνουν προτίμησης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος να διοριστούν κάπου, παρά τη θέλησή τους.

Οι δικηγόροι, όπως έγινε γνωστό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, δεν επιθυμούν, σε μεγάλο ποσοστό, να διοριστούν δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι του Βόλου στην πλειοψηφία τους έχουν υποβάλλει αιτήσεις προτίμησης, ενώ εξαίρεση ζήτησαν ένας υπάλληλος του υ, δύο από το Πλημμελειοδικείο και ένας από το , αλλά και επτά δικαστικοί λειτουργοί.

Χθες το πρωί, κατέφθασε νέα του Αρείου Πάγου, που έδινε μέχρι τις 3 το μεσημέρι για να υποβάλλουν αιτήσεις προτίμησης και άλλοι υπάλληλοι, δικηγόροι και λειτουργοί, καθώς φαίνεται πως οι υπάρχοντες δεν επαρκούν.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι χθες ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανάδειξης των εφορευτικών επιτροπών με τις  κληρώσεις για τα άτομα που θα τις απαρτίζουν να πρόκειται να γίνουν την Πέμπτη 9 Μαΐου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση