Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Υπερδιπλάσια φετος τα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη Μαγνησία
Υπερδιπλάσια φετος τα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη Μαγνησία

Υπερδιπλάσια φετος τα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη Μαγνησία

Υπερδιπλασιάζονται στις φετινές εκλογές τα εκλογικά τμήματα στη Μαγνησία, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία δημιουργούνται 713 συνολικά, από 314 που είχαν λειτουργήσει στις προηγούμενες αναμετρήσεις, ενώ το προσεχές Σάββατο 11 του μήνα θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων.

Επιπλέον επείγουσα εγκύκλιος του Αρείου Πάγου έφτασε χθες στο του Βόλου, προκειμένου να καλέσει όσους ζήτησαν εξαίρεση να κάνουν αιτήσεις προτίμησης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος να διοριστούν κάπου, παρά τη θέλησή τους.

Οι δικηγόροι, όπως έγινε γνωστό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, δεν επιθυμούν, σε μεγάλο ποσοστό, να διοριστούν δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι του Βόλου στην πλειοψηφία τους έχουν υποβάλλει αιτήσεις προτίμησης, ενώ εξαίρεση ζήτησαν ένας υπάλληλος του Πρωτοδικείου, δύο από το Πλημμελειοδικείο και ένας από το Ειρηνοδικείο, αλλά και επτά δικαστικοί λειτουργοί.

Χθες το πρωί, κατέφθασε νέα εγκύκλιος του Αρείου Πάγου, που έδινε παράταση μέχρι τις 3 το μεσημέρι για να υποβάλλουν αιτήσεις προτίμησης και άλλοι υπάλληλοι, και λειτουργοί, καθώς φαίνεται πως οι υπάρχοντες δεν επαρκούν.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι χθες ξεκίνησαν οι διαδικασίες ανάδειξης των εφορευτικών επιτροπών με τις  κληρώσεις για τα άτομα που θα τις απαρτίζουν να πρόκειται να γίνουν την Πέμπτη 9 Μαΐου.

"Αλιεύοντας" την είδηση