Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ύμνοι της Guardian για το Βόλο
Ύμνοι της  Guardian για το Βόλο

Ύμνοι της Guardian για το Βόλο

Στην 8η θέση, από τις 12 καλύτερες παραθαλάσσιες πόλεις της οτιοανατολικής ς, κατατάσσει τον Βόλο, η βρεττανική εφημερίδα “the Guardian”,  σε σημερινό της δημοσίευμα .

Η αγγλική, έγκυρη εφημερίδα , παρουσιάζοντας δημοφιλείς προορισμούς οι οποίοι είναι προσβάσιμοι από αεροδρόμια της Μ.ς, εντάσσει  στο δημοσίευμά της και τον Βόλο και τον τοποθετεί στην 8η θέση (μετά το  ελληνικό Γαλαξίδι στον Κορινθιακό κόλπο), ανάμεσα σε πόλεις όπως το Σαν Ρέμο της Ιταλίας και άλλες ηλιόλουστες και παραθαλάσσιες πόλεις στην Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την .

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην του Αναύρου που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Αρχαιολογικό Μουσείο του , καθώς και στις επιλογές για βόλτα στην δρόμο της Ερμού, αλλά και σε πιο μακρινές εξορμήσεις στα πέριξ του Παγασητικού αλλά και στα γραφικά χωριά του Πηλίου.

Επίσης το δημοσίευμα περιλαμβάνει  προτάσεις για έξοδο και .

Σημειώνεται ότι φέτος  η αεροπορική εταιρεία  EasyJet ξεκινά από τις 30 Ιουνίου δρομολόγια μεταξύ Μεγάλης Βρεττανίας-  και αντιστρόφως , τα οποία θα διαρκέσουν έως την 1 Οκτωβρίου .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση