Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ύμνοι της Guardian για το Βόλο
Ύμνοι της  Guardian για το Βόλο

Ύμνοι της Guardian για το Βόλο

Στην 8η θέση, από τις 12 καλύτερες παραθαλάσσιες πόλεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κατατάσσει τον Βόλο, η βρεττανική εφημερίδα “the Guardian”,  σε σημερινό της δημοσίευμα .

Η αγγλική, έγκυρη εφημερίδα , παρουσιάζοντας δημοφιλείς προορισμούς οι οποίοι είναι προσβάσιμοι από της Μ.Βρετανίας, εντάσσει  στο δημοσίευμά της και τον Βόλο και τον τοποθετεί στην 8η θέση (μετά το  Γαλαξίδι στον Κορινθιακό κόλπο), ανάμεσα σε πόλεις όπως το Σαν Ρέμο της Ιταλίας και άλλες ηλιόλουστες και παραθαλάσσιες πόλεις στην Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Κροατία.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην του Αναύρου που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, καθώς και στις επιλογές για βόλτα στην δρόμο της , αλλά και σε πιο μακρινές εξορμήσεις στα πέριξ του Παγασητικού αλλά και στα γραφικά χωριά του Πηλίου.

Επίσης το δημοσίευμα περιλαμβάνει  για έξοδο και .

Σημειώνεται ότι φέτος  η αεροπορική εταιρεία  EasyJet ξεκινά από τις 30 Ιουνίου δρομολόγια μεταξύ Μεγάλης Βρεττανίας-Βόλου  και αντιστρόφως , τα οποία θα διαρκέσουν έως την 1 Οκτωβρίου 2018.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση