Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Yγιής ο 30χρονος βοσκός που αγνοούνταν στο Φυτόκο
Yγιής ο 30χρονος βοσκός που αγνοούνταν  στο Φυτόκο

Yγιής ο 30χρονος βοσκός που αγνοούνταν στο Φυτόκο


Καλά στην υγεία του με ελαφρά τραύματα επέστρεψε ο 30χρονος βοσκός, ο οποίος αναζητούνταν από την Παρασκευή στην περιοχή του υ.

Ο 30χρονος υπήκοος Αλβανίας , πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής να βοσκήσει κοπάδι με πρόβατα, αλλά το βράδυ δεν επέστρεψε.

Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού ανησύχησε κι άρχισε να ψάχνει τον νεαρό.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου ενημέρωσε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και ξεκίνησαν στην περιοχή της Άνω Κερασιάς, έρευνες για τον εντοπισμό του , ενώ σε ετοιμότητα τέθηκαν κι οι εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Ο νεαρός επέστρεψε μόνος του στο ποιμνιοστάσιο χθες αργά το βράδυ.

Όπως εξήγησε, το βράδυ της Παρασκευής σταμάτησε σε ένα γλέντι, κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ και στην προσπάθειά του να επιστρέψει πίσω παραπάτησε έπεσε σε χαντάκι τραυματίστηκε ελαφρά και παρέμεινε εκεί. Όταν συνήλθε κι αφού τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά επέστρεψε στη βάση του.

Επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστό

χθες στο αεροδρόμιο της Ν.Αγχιάλου 36χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, πλαστογραφίας και παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.

Ο 36χρονος επιχείρησε να εξέλθει παράνομα από την Ελλάδα με προορισμό το Βέλγιο, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.

για , και φθορά ξένης περιουσίας

ια , και φθορά ξένης περιουσίας συνελήφθη 46χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Ν.Πηλίου.

O 46χρονος συνελήφθη μετά από έγκληση που κατέθεσαν σε βάρος του, ένας 42χρονος κι ένας 32χρονος. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Ν.Πηλίου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση