Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Υφυπουργός στον πρωθυπουργό ο Χρ. Τριαντόπουλος
Υφυπουργός στον πρωθυπουργό ο Χρ. Τριαντόπουλος

Υφυπουργός στον πρωθυπουργό ο Χρ. Τριαντόπουλος

Μερικός στο Μαξίμου με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναβαθμίστηκε σε υφυπουργός ο γ.γ . ς Πολιτικής , που αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από .

Σύμφωνα με το ραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο λόγος είναι να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, όπως αναφέρει ενημέρωση ύ.

Επίσης στο κυβερνητικό σχήμα γίνονται οι εξής αλλαγές:

– Ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος-εώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.

– Ο έως σήμερα γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναλαμβάνει υφυπουργός στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από .

– Ο έως σήμερα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στη θέση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου παραμένει η Αριστοτελία .

– Ο έως σήμερα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του Ιωάννη Οικονόμου.

– Ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του Γεώργιου Στύλιου.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών θα γίνει σήμερα, στις 13:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά την ορκωμοσία ο δήλωσε: “Μεγάλη τιμή και ευθύνη η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπό μου. Το έργο απαιτητικό. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς. Εργασία και με όλους για τους τόπους μας και τα δάση μας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση