Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Υφυπουργός στον πρωθυπουργό ο Χρ. Τριαντόπουλος
Υφυπουργός στον πρωθυπουργό ο Χρ. Τριαντόπουλος

Υφυπουργός στον πρωθυπουργό ο Χρ. Τριαντόπουλος

Μερικός ανασχηματισμός στο Μαξίμου με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναβαθμίστηκε σε υφυπουργός ο γ.γ . Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλος , που αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο λόγος είναι να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, όπως αναφέρει ενημέρωση ύ.

Επίσης στο κυβερνητικό σχήμα γίνονται οι εξής αλλαγές:

– Ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.

– Ο έως σήμερα του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναλαμβάνει υφυπουργός στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

– Ο έως σήμερα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στη θέση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου παραμένει η Αριστοτελία Πελώνη.

– Ο έως σήμερα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του Ιωάννη Οικονόμου.

– Ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του Γεώργιου Στύλιου.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών θα γίνει σήμερα, στις 13:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά την ορκωμοσία ο Χρ. Τριαντόπουλος δήλωσε: “Μεγάλη τιμή και ευθύνη η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπό μου. Το απαιτητικό. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς. Εργασία και συνεργασία με όλους για τους τόπους μας και τα δάση μας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση