Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Υφυπουργός στον πρωθυπουργό ο Χρ. Τριαντόπουλος
Υφυπουργός στον πρωθυπουργό ο Χρ. Τριαντόπουλος

Υφυπουργός στον πρωθυπουργό ο Χρ. Τριαντόπουλος

Μερικός στο Μαξίμου με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναβαθμίστηκε σε υφυπουργός ο γ.γ . Οικονομικής Πολιτικής , που αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο λόγος είναι να λειτουργήσει άμεσα ο διαχειριστικός μηχανισμός για τη στήριξη των κατοίκων και την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών, όπως αναφέρει ύ.

Επίσης στο κυβερνητικό σχήμα γίνονται οι εξής :

– Ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.

– Ο έως σήμερα του Υπουργείου Οικονομικών αναλαμβάνει υφυπουργός στον πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

– Ο έως σήμερα και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στη θέση της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου παραμένει η Αριστοτελία Πελώνη.

– Ο έως σήμερα υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει και Τροφίμων στη θέση του Ιωάννη Οικονόμου.

– Ο έως σήμερα υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του Γεώργιου Στύλιου.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών θα γίνει σήμερα, στις 13:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μετά την ορκωμοσία ο δήλωσε: “Μεγάλη τιμή και ευθύνη η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπό μου. Το έργο απαιτητικό. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς. Εργασία και συνεργασία με όλους για τους τόπους μας και τα δάση μας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την παράταση υποβολής αιτήσεων στο #κτηματολόγιο #κτηματολόγιο - https://t.co/pfaP3bJH7X -

  • Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/dp9rCldPn4 -

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

"Αλιεύοντας" την είδηση