Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Xωρίς πλειοδότες η διαδικασία πλειστηριασμών
Xωρίς πλειοδότες η διαδικασία πλειστηριασμών

Xωρίς πλειοδότες η διαδικασία πλειστηριασμών

Xωρίς πλειοδότες εξελίχθηκε κανονικά σήμερα το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Βόλου η διαδικασία τεσσάρων πλειστηριασμών, αλλά ματαιώθηκε διότι δεν εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι.

Συγκεκριμένα σήμερα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τέσσερις πλειστηριασμοί, ο ένας με εκούσια διαδικασία (ζήτησαν οι ιδιοκτήτες να γίνει) και οι τρεις με επίσπευση τραπεζών.

Η περίπτωση του εκούσιου πλειστηριασμού αφορούσε ένα κληρονομικό διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου εμβαδού 90 τ.μ. και μια θέση στάθμευσης και οι κληρονόμοι συνιδιοκτήτες ζήτησαν  να εκπλειστηριαστεί το ακίνητο, για να εξοφληθούν οι οφειλές που υπάρχουν. Η τιμή πρώτης προσφοράς του ακινήτου ήταν 60.000 €.

Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε ένα διαμέρισμα εμβαδού 89,5 τ.μ. με επίσπευση τράπεζας κατά επαγγελματία για οφειλές και με τιμή πρώτης προσφοράς 75.000 €.

Στην τρίτη περίπτωση εκπλειστηριάζονταν αγρόκτημα 4,1 στρεμ. στην ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας (κοντά στη Χαλυβουργία) με   ισόγειο βιοτεχνικό χώρο και αποθηκευτικό 915 τ.μ. και με τιμή πρώτης προσφοράς 242.000 €.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε ένα αγροτεμάχίουιο 10,5 στρεμ. στο Νεοχώρι, για οφειλές επαγγελματία από τη Θεσσαλονίκη και με τιμή πρώτης προσφοράς 40.000 €.

Λίγο πριν τις 4 το  απόγευμα εμφανίστηκαν στα Δικαστήρια οι συμβολαιογράφοι και οι συνιδιοκτήτες του ακινήτου της πρώτης περίπτωσης, που ζήτησαν από τους  συγκεντρωμένους πολίτες ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις να μπουν στη δικαστική αίθουσα, όπως και έγινε.

Τελικά, στο Ειρηνοδικείο μπήκαν και οι συμβολαιογράφοι των άλλων τριών υποθέσεων, έγινε η αναγγελία των πλειστηριασμών από την κήρυκα και η διαδικασία ξεκίνησε.

Όμως, μετά από αναμονή μέχρι τις 5 το απόγευμα και,  αφού δεν παρουσιάστηκε πλειοδότης για κανένα πλειστηριασμό, οι συμβολαιογράφοι αποχώρησαν και η διαδικασία ματαιώθηκε.

Στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου σ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας βρέθηκαν μέλη των Πολιτών κατά των πλειστηριασμών και του ΕΠΑΜ, καθώς και μικρή αστυνομική δύναμη, ενώ όλα κύλισαν ομαλά και χωρίς παρατράγουδα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο "Αχίλλειο" η συναυλία της ιστορικής Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου - https://t.co/Ez8mgRqHUV -

  • Ελεύθερος ο Σέρβος οδηγός για το δυστύχημα στην Αθηνών-Λαρίσης - https://t.co/jTT8eUSHYy -

  • Τη ζωή της στην άσφαλτο άφησε αλλοδαπή που παρασύρθηκε από νταλίκα - https://t.co/rgKIP5FIkK -

"Αλιεύοντας" την είδηση