Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Xωρίς πλειοδότες η διαδικασία πλειστηριασμών
Xωρίς πλειοδότες η διαδικασία πλειστηριασμών

Xωρίς πλειοδότες η διαδικασία πλειστηριασμών

Xωρίς πλειοδότες εξελίχθηκε κανονικά σήμερα το απόγευμα στο η διαδικασία τεσσάρων πλειστηριασμών, αλλά ματαιώθηκε διότι δεν εμφανίστηκαν ενδιαφερόμενοι.

Συγκεκριμένα σήμερα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν τέσσερις πλειστηριασμοί, ο ένας με εκούσια διαδικασία (ζήτησαν οι ιδιοκτήτες να γίνει) και οι τρεις με επίσπευση τραπεζών.

Η περίπτωση του εκούσιου πλειστηριασμού αφορούσε ένα κληρονομικό στο κέντρο του Βόλου εμβαδού 90 τ.μ. και μια θέση στάθμευσης και οι κληρονόμοι συνιδιοκτήτες ζήτησαν  να εκπλειστηριαστεί το ακίνητο, για να εξοφληθούν οι που υπάρχουν. Η τιμή πρώτης προσφοράς του ακινήτου ήταν 60.000 €.

Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε ένα εμβαδού 89,5 τ.μ. με επίσπευση τράπεζας κατά επαγγελματία για και με τιμή πρώτης προσφοράς 75.000 €.

Στην τρίτη περίπτωση εκπλειστηριάζονταν αγρόκτημα 4,1 στρεμ. στην ΠΕΟ Βόλου – Λάρισας (κοντά στη Χαλυβουργία) με   βιοτεχνικό χώρο και αποθηκευτικό 915 τ.μ. και με τιμή πρώτης προσφοράς 242.000 €.

Ο αφορούσε ένα αγροτεμάχίουιο 10,5 στρεμ. στο Νεοχώρι, για οφειλές επαγγελματία από τη Θεσσαλονίκη και με τιμή πρώτης προσφοράς 40.000 €.

Λίγο πριν τις 4 το  απόγευμα εμφανίστηκαν στα Δικαστήρια οι και οι συνιδιοκτήτες του ακινήτου της πρώτης περίπτωσης, που ζήτησαν από τους  συγκεντρωμένους πολίτες ενάντια στους και τις κατασχέσεις να μπουν στη δικαστική αίθουσα, όπως και έγινε.

Τελικά, στο μπήκαν και οι των άλλων τριών υποθέσεων, έγινε η αναγγελία των πλειστηριασμών από την κήρυκα και η διαδικασία ξεκίνησε.

Όμως, μετά από αναμονή μέχρι τις 5 το απόγευμα και,  αφού δεν παρουσιάστηκε πλειοδότης για κανένα πλειστηριασμό, οι συμβολαιογράφοι αποχώρησαν και η διαδικασία ματαιώθηκε.

Στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου σ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας βρέθηκαν μέλη των Πολιτών κατά των πλειστηριασμών και του , καθώς και μικρή αστυνομική δύναμη, ενώ όλα κύλισαν ομαλά και χωρίς παρατράγουδα.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/enMRE4w7yX -

  • Συνελήφθη 26χρονος για δύο #ληστείες σε περίπτερο και μίνι μάρκετ #ληστείες - https://t.co/0VvhC8BNTP -

  • Υλοποίηση υποδομών από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. στον Δήμο Νοτίου Πηλίου - https://t.co/D0hptgm2NG… -

"Αλιεύοντας" την είδηση