Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / “Ξηλώνεται το πουλόβερ” της δημοτικής αρχής Βόλου
“Ξηλώνεται το πουλόβερ” της δημοτικής αρχής Βόλου

“Ξηλώνεται το πουλόβερ” της δημοτικής αρχής Βόλου

Παραιτήθηκε η αντιδήμαρχος Βιολέττα Καντόλα

 

“Ξηλώνεται το πουλόβερ” της δημοτικής αρχής Βόλου , μετά το νέο περιστατικό της πρώην πλέον αντιδημάρχου Βόλου Βιολέτας Καντόλα με τον σε αργία δήμαρχο Αχ. Μπέο, ο οποίος περιόρισε τις  αρμοδιότητές της  , με συνέπεια να καταθέσει σήμερα στον εκτελούντα χρέη δημάρχου Θάνο Θεοδώρου την παραίτησή της.

Η κα Καντόλα  ήταν μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος  Καθαριότητας, αλλά η  απόφαση του Αχ.  Μπέου να δώσει αντιδημαρχίες σε νέα άτομα, αλλά και να αναθέσει νέες αρμοδιότητες σε ήδη υφιστάμενους αντιδημάρχους προκάλεσε «τριγμούς» στη Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καντόλας, ζήτησε το λόγο  από τον Αχ.Μπέο για τον λόγο που κόπηκαν οι δύο δημοτικές ενότητες από την αντιδημαρχία που θα αναλάμβανε η κόρη του με αποτέλεσμα οι δυο τους να έχουν λεκτικό διαξιφισμό.

Η χθεσινή   συνάντηση μεταξύ Βιολέτας Καντόλα – Αχιλλέα Μπέου,  δεν έγινε τελικά και πό την πλευρά της κας Καντόλα  η απόφαση να αποκλειστεί από τις αρμοδιότητές της η περιοχή της Αισωνίας, απ’ όπου κατάγεται και εκλέχτηκε με υψηλά ποσοστά, ήταν προσβολή προς εκείνη και γι’ αυτό οδήγησε και στην παραίτησή της.

Σημειώνεται ότι κι άλλες δυσαρέσκειες υφίστανται στους κόλπους της δημοτικής αρχής και όλοι οι δυσρασεστημένοι δείχνουν τον σε αργία δήμαρχο  και είναι θέμα χρόνου η ομάδα πλειοψηφίας να αποσυντεθεί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεταλλάσσεται ο ιός και γίνεται πιο μεταδοτικός - https://t.co/dwJQCQzNHT -

  • Τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού στις 6 μ.μ. - https://t.co/QPvQY6fjdv -

  • Τρεις συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική – Έρευνα για την «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (εικόνες) - https://t.co/hFPAyoKDwa -

"Αλιεύοντας" την είδηση