Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / “Ξηλώνεται το πουλόβερ” της δημοτικής αρχής Βόλου
“Ξηλώνεται το πουλόβερ” της δημοτικής αρχής Βόλου

“Ξηλώνεται το πουλόβερ” της δημοτικής αρχής Βόλου

Παραιτήθηκε η

 

“Ξηλώνεται το πουλόβερ” της δημοτικής αρχής  , μετά το νέο περιστατικό της πρώην πλέον αντιδημάρχου Βιολέτας Καντόλα με τον σε δήμαρχο Αχ. Μπέο, ο οποίος περιόρισε τις  αρμοδιότητές της  , με συνέπεια να καταθέσει σήμερα στον εκτελούντα δημάρχου Θάνο Θεοδώρου την παραίτησή της.

Η κα Καντόλα  ήταν μέχρι πρότινος   Καθαριότητας, αλλά η  απόφαση του Αχ.  Μπέου να δώσει σε νέα άτομα, αλλά και να αναθέσει νέες αρμοδιότητες σε ήδη υφιστάμενους αντιδημάρχους προκάλεσε «τριγμούς» στη Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καντόλας, ζήτησε το λόγο  από τον Αχ.Μπέο για τον λόγο που κόπηκαν οι δύο δημοτικές ενότητες από την αντιδημαρχία που θα αναλάμβανε η κόρη του με οι δυο τους να έχουν λεκτικό διαξιφισμό.

Η χθεσινή   μεταξύ Βιολέτας Καντόλα – Αχιλλέα Μπέου,  δεν έγινε τελικά και πό την πλευρά της κας Καντόλα  η απόφαση να αποκλειστεί από τις αρμοδιότητές της η περιοχή της Αισωνίας, απ’ όπου κατάγεται και εκλέχτηκε με υψηλά ποσοστά, ήταν προσβολή προς εκείνη και γι’ αυτό οδήγησε και στην παραίτησή της.

Σημειώνεται ότι κι άλλες δυσαρέσκειες υφίστανται στους κόλπους της δημοτικής αρχής και όλοι οι δυσρασεστημένοι δείχνουν τον σε δήμαρχο  και είναι θέμα χρόνου η ομάδα πλειοψηφίας να αποσυντεθεί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακή ομάδα γονέων από το «Πρόταση Ζωής» - ΟΚΑΝΑ #ομάδαγονέων - https://t.co/aI7EpnANx2 -

  • Ασφαλή πρόσβαση στην Μ. Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/CP7LgdXr2z… -

  • Nέα πεζοδρόμια από Σκιάθο μέχρι Κουκουναριές κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/uJfkC7WUBm… -

"Αλιεύοντας" την είδηση