Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αιχμές Ένωσης Ξενοδόχων κατά Αχ. Μπέου
Αιχμές Ένωσης Ξενοδόχων κατά Αχ. Μπέου

Αιχμές Ένωσης Ξενοδόχων κατά Αχ. Μπέου

Τ πραπάνω επισημαίνει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας σε σχέση με το τελευταίο θέμα που δημιουργήθηκε και αφορά τόσο στην της πτήσης της Condor, που θα συνέδεε τον Βόλο με το Μόναχο, όσο και στις του κ. Αχιλλέα Μπέου σε τηλεοπτικό κανάλι.

Επίσης οι ξενοδόχοι τονίζουν: “Όσον αφορά στον υπό ίδρυση Οργανισμό, έχουμε πει και άλλες φορές ότι είναι μονόδρομος η δημιουργία του καθώς επίσης μονόδρομος είναι και η του. Μια δική μας παράλειψη είναι σίγουρα το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν όλοι για τις προοπτικές του αεροδρομίου και τη λειτουργία του Οργανισμού. Εξηγήσαμε όμως ότι έγινε η επιλογή αυτής της στρατηγικής, δηλαδή πρώτα να ιδρυθεί ο Οργανισμός και μετά να γίνει η και θα φανεί εν τοις πράγμασι ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για το μέλλον αυτού του τόπου, όπου θα ενημερωθούν όλοι για τα υπέρ και τα κατά όλου αυτού του εγχειρήματος για να μην παραμένουμε στην επί τόσα χρόνια συζήτηση ίδρυσης οργανισμών και φορέων.
Σίγουρα δεν έχουμε τις ξενοδοχειακές μονάδες – το έχουμε πει και το έχουμε αποδεχθεί επανειλλημένα – που θα μπορούσαν από μόνες τους να προσελκύσουν μια πτήση.

Έχουμε όμως δημιουργήσει ένα νέο προϊον, το οποίο θα επιτρέψει την προσέλκυση αυτών των πτήσεων. Είναι σαφές ότι διαφωνούμε με τις απόψεις που εκφράστηκαν από τον κ. Μπέο όσον αφορά στο αν «κερδίζει» ο Βόλος ή όχι από την κρουαζιέρα και το . Καθώς επίσης και αν απολαμβάνουν περιοχές όπως η Μακρινίτσα, η , το Σέσκλο κ.τ.λ. της ς των επιβατών των κρουαζιεροπλοίων. Οι θέσεις μας είναι σταθερές και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι από το αεροδρόμιο κερδίζουν όλοι.

Σίγουρα όμως το αεροδρόμιο δεν είναι υπόθεση μόνο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ή του Δήμου . Είμαστε σύμφωνοι ότι η ίδρυση μουσείων και άλλων χώρων θα βοηθούσε την πόλη μας, αλλά αυτό δεν έχει σχέση μόνο με το αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο έχει τη δυναμική τώρα πια της Κεντρικής Ελλάδας και κερδίζουμε όλοι.

Σημειώνουμε όμως ότι για πρώτη φορά έχουμε μια άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και επίσης με τους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου και πρόσσφατα και με τον Δήμο Αλμυρού. Θα προσπαθούμε πάντα να παραμένουμε στην ουσία. Ο κος. Μπέος στο τέλος της συνέντευξης δήλωσε ότι «Εμείς θα το στηρίξουμε αν μας ζητηθεί. Αυτή είναι η θέση η δικιά μου η οποία δεν είναι δεσμευτική». Αυτή την πληροφορία έχουμε και εμείς από την Δημοτική Αρχή εδώ και πάρα πολύ καιρό και σε αυτή παραμένουμε.
Συμπληρωματικά θέλουμε για άλλη μια φορά να αναφέρουμε την άριστη συνεργασία που έχουμε με τα 9 Επιμελητήρια και τις 8 Ενώσεις Ξενοδόχων, ένα γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά, και ίσως για πρώτη φορά πανελλαδικά και αισθανόμαστε το βάρος της ευθύνης που μας αντιστοιχεί για το επίτευγμα αυτό. Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Αλλά και κανείς δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στην επίτευξη του στόχου μας. Είμαστε σίγουροι ότι «όλοι μαζί μπορούμε».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση