Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Πληρότητα στα ξενοδοχεία Βόλου και Πορταριάς ενόψει τριημέρου
Πληρότητα στα ξενοδοχεία Βόλου και Πορταριάς ενόψει τριημέρου

Πληρότητα στα ξενοδοχεία Βόλου και Πορταριάς ενόψει τριημέρου

Στο Βολιώτικο Καρναβάλι 2016 που ξεκινάει τις εορταστικές εκδηλώσεις του την Παρασκευή 11 Μαρτίου και πρόκειται να διαρκέσουν έως και την Καθαρά Δευτέρα συμμετέχει ενεργά η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να συμμετέχει με άρμα στην κεντρική παρέλαση που θα γίνει στην παραλία του την Κυριακή 13 Μαρτίου και θα διαρκέσει από τις 4-7 μ.μ.

Το θέμα του άρματος θα είναι ο Χείρωνας Κένταυρος που σύμφωνα με τη μυθολογία ζούσε στο Πήλιο.

Η Ένωση Ξενοδόχων επικροτεί τέτοιου είδους ενέργειες που προβάλλουν την περιοχή πανελλαδικά, προσελκύουν τους επισκέπτες και παρακινούν τη συμμετοχή των πολιτών του Βόλου.

Ήδη παρατηρείται πληρότητα στα ξενοδοχειακά καταλύματα τόσο του όσο και της Πορταριάς, της τάξης του 90%, ενώ συστήνεται: “Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες που πρόκειται να επισκεφτούν την και δεν έχουν προβεί ακόμη σε κράτηση, ότι υπάρχουν πολλά δωμάτια στην περιοχή μας. Ευχόμαστε το Βολιώτικο Καρναβάλι να γίνει θεσμός και να προσελκύει επισκέπτες με τον ίδιο ρυθμό όπως και φέτος”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση