Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ξεκινούν οι εργασίες του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του ΚΤΕΛ
Ξεκινούν οι εργασίες του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του ΚΤΕΛ

Ξεκινούν οι εργασίες του κυκλικού κόμβου στην περιοχή του ΚΤΕΛ

Ξεκινούν την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018, οι εργασίες για την κατασκευή του δεύτερου κυκλικού κόμβου, στην περιοχή του ΚΤΕΛ, που περικλείεται από τις οδούς Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, που στοχεύει στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής που απολαμβάνουν οι πολίτες και σε μια περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές (Αστυνομική Διεύθυνση, Τροχαία Βόλου) είναι υποχρεωμένη να επιφέρει αλλαγές στις κυκλοφοριακές συνθήκες της περιοχής, που προφανώς θα επιφέρουν κάποια αναστάτωση στην καθημερινότητα κατοίκων και επαγγελματιών.

Προς τούτο ζητεί την κατανόηση και τη συνεργασία τους, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το έργο να ολοκληρωθεί και να αποδοθεί σε χρήση το συντομότερο δυνατόν, σε διάστημα ενός, περίπου, μήνα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας, αποφασίζεται:

Η προσωρινή ολική διακοπή της κυκλοφορίας της οδού Λαμπράκη, από τη συμβολή της με την οδό Ζάχου έως την οδό Παπακυριαζή της οδού Σέκερη από τη συμβολή της με την οδό Ζάχου έως την οδό Λαμπράκη καθώς και της οδού Σαρανταπόρου από τη συμβολή της με τη οδό Ζάχου έως και την οδό Λαμπράκη, όπου και διακόπτεται, από 20/02/2018, ημέρα Τρίτη έως 23/03/2018 ημέρα Παρασκευή και καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εργασιών κυκλικού κόμβου, με την προϋπόθεση των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».

Η κίνηση των οχημάτων κατά την εκτέλεση του έργου θα διεξάγεται ως ακολούθως:

Κατεύθυνση οχημάτων από Βόλο προς Λάρισα

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Λαμπράκη στο ρεύμα εξόδου, θα ακολουθούν δεξιά την εκτροπή μέσω των οδών Λαμπράκη – Παπακυριαζή – Σαρανταπόρου – Λαχανά – Σουλίου – Λαμπράκη.

Η διαδρομή Παπακυριαζή – Σαρανταπόρου – Λαχανά – Σουλίου – Λαμπράκη, θα λειτουργεί ως μονόδρομος με προτεραιότητα έναντι των καθέτων οδών.

Θα απαγορεύεται αμφίπλευρα η στάση και η στάθμευση σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Κατεύθυνση από Λάρισα προς κέντρο Βόλου (μέσω οδού Λαρίσης)

Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Λαρίσης στο ρεύμα εισόδου προς Βόλο, θα οδηγούνται σε παράκαμψη δεξιά μέσω της οδού Ζάχου αμέσως μετά από την διασταύρωση της οδού Λαρίσης με την οδό Αθηνών (γέφυρα Κραυσίδωνα) στη συνέχεια θα χρησιμοποιούν την οδό Ζάχου και έπειτα την οδό Αλμυρού για να προσεγγίσουν το κέντρο του Βόλου.

Η διαδρομή Ζάχου – Αλμυρού θα λειτουργεί ως μονόδρομος με προτεραιότητα έναντι των καθέτων οδών.

Θα απαγορεύεται αμφίπλευρα η στάση και η στάθμευση σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Κατεύθυνση από Ν. Παγασές προς κέντρο Βόλου (μέσω οδών Αθηνών Σέκερη)

Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Αθηνών και στη συνέχεια επί της οδού Σέκερη θα οδηγούνται σε παράκαμψη δεξιά μέσω της οδού Ζάχου και στη συνέχεια μέσω της οδού Αλμυρού θα μπορούν να προσεγγίσουν το κέντρο του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nίκη για την ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου #γυναικείαομάδαβόλεϊ - https://t.co/whWLcdBxAI -

  • Διπλή νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου #κορασίδεςΟλυμπιακούΒόλου - https://t.co/5pwP2pi0QP -

  • Η #πατρίδα μας… οι #λέξεις #λέξεις #πατρίδα - https://t.co/hJYXgwPtmM -

"Αλιεύοντας" την είδηση