Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης κυκλικών κόμβων στο Βόλο
Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης κυκλικών κόμβων στο Βόλο

Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης κυκλικών κόμβων στο Βόλο

Εγκρίθηκε με του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών η ένταξη στο Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Μεταφορών της χρηματοδότησης για την κατασκευή των τεσσάρων σύγχρονων κυκλικών κόμβων στο Δήμο , ύψους ενός εκατομμυρίου εξακοσίων χιλιάδων (1.600.000) ευρώ και άμεσα ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του μεγάλο αυτού έργου, που θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των κυκλοφοριακών θεμάτων της πόλης.

Οι αυτοί θα κατασκευαστούν στην περιοχή του Δημαρχείου (, Λαμπράκη και ), στο Τελωνείο (Λαμπράκη- Παπαδιαμάντη), στην περιοχή του (Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη) και Διμηνίου (Λαρίσης, Δερβενακίων και Μπότσαρη).

Η Δημοτική Αρχή του αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν ώστε το σημαντικό αυτό , παρά τις δυσμενείς γενικότερες συνθήκες, να φθάσει σχετικά γρήγορα στο στάδιο της υλοποίησής του.

Το αρχικά προοριζόταν προς ένταξη στο ΕΣΠΑ ( αστικών αναπλάσεων), αλλά χάρις στους κατάλληλους χειρισμούς και την χρήση των κατάλληλων διαδικασιών εντάχθηκε στο Δημοσίων Επενδύσεων, με οι πόροι αυτοί να διατεθούν σε άλλα προς όφελος της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακινητοποιημένο το "Ερατώ" στην Αλόννησο λόγω μηχανικής βλάβης #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/nhkmojdzSX -

  • Αιφνίδιος θάνατος 41χρονου στη Νέα Ιωνία #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/RBFyki7io6 -

  • Μητσοτάκης στo Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας #EUMED9 - https://t.co/0ALzsPUEMi -

"Αλιεύοντας" την είδηση