Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης κυκλικών κόμβων στο Βόλο
Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης κυκλικών κόμβων στο Βόλο

Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης κυκλικών κόμβων στο Βόλο

Εγκρίθηκε με πόφση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών η ένταξη στο του Υπουργείου Μεταφορών της χρηματοδότησης για την κατασκευή των τεσσάρων σύγχρονων κυκλικών κόμβων στο Δήμο Βόλου, ύψους ενός εκατομμυρίου εξακοσίων χιλιάδων (1.600.000) και άμεσα ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του μεγάλο αυτού υ, που θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των κυκλοφοριακών θεμάτων της πόλης.

Οι κόμβοι αυτοί θα κατασκευαστούν στην περιοχή του Δημαρχείου (Δημητριάδος, Λαμπράκη και ), στο Τελωνείο (Λαμπράκη- Παπαδιαμάντη), στην περιοχή του ΚΤΕΛ (Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη) και Διμηνίου (, Δερβενακίων και Μπότσαρη).

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν ώστε το σημαντικό αυτό , παρά τις δυσμενείς γενικότερες συνθήκες, να φθάσει σχετικά γρήγορα στο στάδιο της υλοποίησής του.

Το έργο αρχικά προοριζόταν προς ένταξη στο ΕΣΠΑ (πρόγραμμα αστικών αναπλάσεων), αλλά χάρις στους κατάλληλους χειρισμούς και την χρήση των κατάλληλων διαδικασιών εντάχθηκε στο , με οι πόροι αυτοί να διατεθούν σε άλλα έργα προς όφελος της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση