Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης κυκλικών κόμβων στο Βόλο
Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης κυκλικών κόμβων στο Βόλο

Ξεκινούν οι διαδικασίες δημοπράτησης κυκλικών κόμβων στο Βόλο

Εγκρίθηκε με πόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Μεταφορών της ς για την κατασκευή των τεσσάρων σύγχρονων κυκλικών κόμβων στο , ύψους ενός εκατομμυρίου εξακοσίων χιλιάδων (1.600.000) ευρώ και άμεσα ξεκινούν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του μεγάλο αυτού υ, που θα συμβάλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των κυκλοφοριακών θεμάτων της πόλης.

Οι κόμβοι αυτοί θα κατασκευαστούν στην περιοχή του Δημαρχείου (Δημητριάδος, Λαμπράκη και Ιάσονος), στο Τελωνείο (Λαμπράκη- Παπαδιαμάντη), στην περιοχή του (Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη) και Διμηνίου (, Δερβενακίων και Μπότσαρη).

Η Δημοτική Αρχή του αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν ώστε το σημαντικό αυτό , παρά τις δυσμενείς γενικότερες συνθήκες, να φθάσει σχετικά γρήγορα στο στάδιο της υλοποίησής του.

Το έργο αρχικά προοριζόταν προς ένταξη στο ΕΣΠΑ ( αστικών αναπλάσεων), αλλά χάρις στους κατάλληλους χειρισμούς και την χρήση των κατάλληλων διαδικασιών εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με οι πόροι αυτοί να διατεθούν σε άλλα έργα προς όφελος της πόλης.

"Αλιεύοντας" την είδηση