Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ξεκινά το 2ο Φεστιβάλ Yachting στο Βόλο
Ξεκινά το 2ο Φεστιβάλ Yachting στο Βόλο

Ξεκινά το 2ο Φεστιβάλ Yachting στο Βόλο

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη 5/5 το 2o Yachting στο Βόλο.

Το φεστιβάλ “Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία” πραγματοποιείται από σήμερα 5 έως 8 Μαΐου 2022 στο  λιμάνι του Βόλου.

Δεύτερη φορά κάνει την εμφάνισή του το φεστιβάλ αυτό στην πόλη του Βόλου, με συμμετέχοντες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία.

Στην έκθεση συμμετέχουν σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από όλη την Ελλάδα .

Στόχος των διοργανωτών είναι να αναδείξουν το Yachting , τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα .

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την εταιρία Mact Media Group και με συνδιοργάνωση την Θεσσαλίας και βασικούς υποστηρικτές τον Δήμο Βόλου και Επιμελητήριο Μαγνησίας και Σωματείο Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Θεσσαλίας.

Στο προφίλ του φεστιβάλ λαμβάνουν μέρος πάνω από 60 συμμετέχοντες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία και πολλά σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, να γνωρίσουν νέα προϊόντα , να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις στα πλαίσια του φεστιβάλ που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν Εταιρίες Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting , εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting , εταιρίες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και Bloggers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση