Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ξεκινά το 2ο Φεστιβάλ Yachting στο Βόλο
Ξεκινά το 2ο Φεστιβάλ Yachting στο Βόλο

Ξεκινά το 2ο Φεστιβάλ Yachting στο Βόλο

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη 5/5 το 2o Φεστιβάλ στο Βόλο.

Το φεστιβάλ “ Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γ” πραγματοποιείται από σήμερα 5 έως 8 Μαΐου 2022 στο  λιμάνι του Βόλου.

Δεύτερη φορά κάνει την εμφάνισή του το φεστιβάλ αυτό στην πόλη του Βόλου, με συμμετέχοντες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γ.

Στην συμμετέχουν κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από όλη την Ελλάδα .

Στόχος των διοργανωτών είναι να αναδείξουν το Yachting , τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα .

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την εταιρία Mact Media Group και με συνδιοργάνωση την Περιφέρεια Θεσσαλίας και βασικούς υποστηρικτές τον Δήμο Βόλου και Ε και Σωματείο Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Θεσσαλίας.

Στο προφίλ του φεστιβάλ λαμβάνουν μέρος πάνω από 60 συμμετέχοντες που ασχολούνται με το Yachting , το Θαλάσσιο Τουρισμό και την Γαστρονομία και πολλά κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, με ή χωρίς πλήρωμα, να γνωρίσουν νέα προϊόντα , να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συμμετέχουν στις εκ στα πλαίσια του φεστιβάλ που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν Εταιρίες Θαλάσσιου Τουρισμού και Yachting , εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting , εταιρίες με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και Bloggers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση