Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ξεκίνησε η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων περιπτέρων
Ξεκίνησε η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων περιπτέρων

Ξεκίνησε η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων περιπτέρων

Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη, από τη Διεύθυνση τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου η απομάκρυνση περιπτέρων που σχολάζουν και είναι εγκαταλελειμμένα σε διάφορα σημεία της πόλης, στο πλαίσιο της προσπάθειας διασφάλισης της προσβασιμότητας και της ελεύθερης και απρόσκοπτης διέλευσης των πεζών και ιδιαίτερα πολιτών που ανήκουν σε κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα.

Έτσι απομακρύνθηκαν τέσσερα περίπτερα, το πρώτο από την Πλ. Χρυσοχοϊδη, το δεύτερο από τη συμβολή των οδών Ρ.Φεραίου και Μαυροκορδάτου, μπροστά από την Καθολική Εκκλησία, το τρίτο επίσης από την οδο Ρ. Φεραίου στη συμβολή της με Μακρυνίτσης και το τέταρτο στη συμβολή των οδών και Δημάρχου Γεωργιάδου, μπροστά από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Όπως υπογράμμισε ο αρμόδιος Θανάσης Σταυρίδης, αντίστοιχες θα εκτελούνται καθημερινά, ενώ οι δεν περιορίζονται στην απομάκρυνση των περιπτέρων αλλά επεκτείνονται και στην επιδιόρθωση των ζημιών που έχουν προκληθεί στα πεζοδρόμια, με την επίστρωση μπετόν και πλακών Πηλίου, όπου απαιτείται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση