Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Ξεκίνησαν οι  εμβολιασμοί κατά του κορωνοιού στις Κινητές Μονάδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της 5ης ΥΠΕ
Ξεκίνησαν οι  εμβολιασμοί κατά του κορωνοιού στις Κινητές Μονάδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της 5ης ΥΠΕ

Ξεκίνησαν οι  εμβολιασμοί κατά του κορωνοιού στις Κινητές Μονάδες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της 5ης ΥΠΕ

Από την Οξύνεια Μετεώρων και χωριά των Αγράφων ξεκίνησαν σήμερα οι κατά του κορωνοϊού, στις της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της 5ης ΥΠΕ.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας επισκέφτηκε σήμερα την Οξύνεια συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Ηλία Τσιαούση, τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Κώστα Μπάρδα, την Περιφερειακή Σύμβουλο και Επόπτρια  ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ στην Π.Ε. Τρικάλων Δήμητρα Νάτσινα και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα.

«Οι , τις οποίες προμηθευτήκαμε μέσω του Θεσσαλίας και διαμορφώθηκαν από την 5η ΥΠΕ σε πλήρως εξοπλισμένα  και ασφαλή για τους πολίτες Εμβολιαστικά Κέντρα, ξεκίνησαν σήμερα τους εμβολιασμούς. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Οξύνειας  Τάκη Τσιλίκη για την άμεση ενεργοποίηση, που αποτελεί παράδειγμα  για τα αντανακλαστικά  που χρειάζεται να επιδείξει η τοπική αυτοδιοίκηση στην εθνική υπόθεση των εμβολιασμών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας . «Με μεγάλη ταχύτητα ανταποκριθήκαμε και  πηγαίνουμε  εμείς σε κάθε περιοχή  όπου υπάρχει ανάγκη και οι κάτοικοι δεν μπορούν να μετακινηθούν. Τα 90 Εμβολιαστικά Κέντρα που  υπάρχουν σε όλη τη , συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Συνεργαζόμαστε με τους Δημάρχους και τα κατά τόπους Κοινοτικά Συμβούλια  που μας δίνουν τον αριθμό των κατοίκων που θέλουν να εμβολιαστούν, ώστε να γίνονται οι στην εφοδιαστική αλυσίδα. Προχωράμε με προγραμματισμό και σχέδιο.  Σήμερα ξεκινήσαμε από την Οξύνεια Μετεώρων και χωριά των Αγράφων  και συνεχίζουμε σε συνεννόηση με τους Δημάρχους, σε όλη τη ».

Οι Κινητές Εμβολιαστικές Μονάδες   είναι πλήρως εξοπλισμένες με τον  απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που χρειάζεται ο εμβολιασμός,  διαθέτουν  το κατάλληλο ψυγείο με τον καταμετρητή για να διατηρείται το εμβόλιο της  Pfizer και στελεχώνονται με  νοσηλευτή, επισκέπτρια υγείας και γιατρό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση