Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στα ΚΤΕΛ
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στα ΚΤΕΛ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στα ΚΤΕΛ

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στην είσοδο της πόλης

Ξεκίνησαν οι για την κατασκευή του δεύτερου, από τους έξι συνολικά που έχουν προγραμματιστεί, κόμβου στην περιοχή του ΚΤΕΛ και μαζί η εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

To έργο έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος, όπως παραδέχεται και η δημοτική αρχή, που αναφέρει πως οι επιφέρουν μια αναστάτωση στην καθημερινότητα και τη λειτουργία περιοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, αλλά και των διερχομένων.

Η Δημοτική Αρχή ζητεί την κατανόηση, για την πρόσκαιρη αναστάτωση και τη όλων προκειμένου το έργο να εκτελεστεί με τον καλύτερο τρόπο και στο συντομότερο δυνατό διάστημα, δοθέντος μάλιστα ότι πρόκειται για έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ς, δίνοντας σημαντικές λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και ταυτόχρονα αποτελεί μια σημαντική τοπική παρέμβαση.

Οι κυκλικοί είναι ένα από τα σημαντικά που εντάσσονται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων και παρεμβάσεων, προκειμένου ο Βόλος να καταστεί μια ευρωπαϊκή, σύγχρονη, λειτουργική και ελκυστική πόλη και προς τούτο απαιτείται η συμμετοχή και η όλων, αφού η διάχυση των ευεργετικών επιπτώσεων σε όλη την είναι πρόδηλη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση