Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στα ΚΤΕΛ
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στα ΚΤΕΛ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στα ΚΤΕΛ

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στην είσοδο της πόλης

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του δεύτερου, από τους έξι συνολικά που έχουν προγραμματιστεί, κόμβου στην περιοχή του ΚΤΕΛ και μαζί η εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

To έργο έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος, όπως παραδέχεται και η δημοτική αρχή, που αναφέρει πως οι εργασίες επιφέρουν μια αναστάτωση στην καθημερινότητα και τη λειτουργία περιοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, αλλά και των διερχομένων.

Η Δημοτική Αρχή ζητεί την κατανόηση, για την πρόσκαιρη αναστάτωση και τη συνεργασία όλων προκειμένου το έργο να εκτελεστεί με τον καλύτερο τρόπο και στο συντομότερο δυνατό διάστημα, δοθέντος μάλιστα ότι πρόκειται για έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής, δίνοντας σημαντικές λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και ταυτόχρονα αποτελεί μια σημαντική αισθητική τοπική παρέμβαση.

Οι κυκλικοί κόμβοι είναι ένα από τα σημαντικά έργα που εντάσσονται στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων και παρεμβάσεων, προκειμένου ο Βόλος να καταστεί μια ευρωπαϊκή, σύγχρονη, λειτουργική και ελκυστική πόλη και προς τούτο απαιτείται η συμμετοχή και η συνεργασία όλων, αφού η διάχυση των ευεργετικών επιπτώσεων σε όλη την κοινωνία είναι πρόδηλη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ατόμων στον Βόλο για διακίνηση ναρκωτικών #διακίνησηναρκωτικών - https://t.co/EBJ5H3V1AE -

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

"Αλιεύοντας" την είδηση