Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ξεκινά η δωρεάν επιδότηση σύνδεσης στο διαδίκτυο για 1.621 φοιτητές του Π.Θ.
Ξεκινά η δωρεάν επιδότηση σύνδεσης στο διαδίκτυο για 1.621 φοιτητές του Π.Θ.

Ξεκινά η δωρεάν επιδότηση σύνδεσης στο διαδίκτυο για 1.621 φοιτητές του Π.Θ.

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ γι τη στθερή ή κινητή ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο για χιλιάδες πρωτοετείς , μεταξύ των οποίων και οι 1.621 του Θεσσαλίας, που θα καλύπτει μέχρι το 100% του μηνιαίου παγίου, με ανώτατο χρηματικό όριο τα δέκα ευρώ το μήνα.

Το ποσό της επιχορήγησης για κάθε δικαιούχο φοιτητή αφορά στην απόκτηση ή διατήρηση σταθερής ή κινητής ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο, η οποία είναι στο όνομα του δικαιούχου φοιτητή και χορηγείται το πολύ για 12 μήνες.

Τα στοιχεία των δικαιούχων φοιτητών θα αντληθούν από την «Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων(ΥΠΕΘ) και η υλοποίηση της δράσης θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο (κουπόνι), το οποίο θα αντιστοιχεί σε κάθε δικαιούχο.

Για την εξάντληση του αριθμού των πενήντα χιλιάδων δικαιούχων φοιτητών για όλη τη χώρα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο τον χρόνο εξαργύρωσης του κουπονιού.

Περιλαμβάνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε δίκτυο 3G ή ανώτερο στην περιοχή της κατοικίας του δικαιούχου φοιτητή.

Η παροχή τουλάχιστον 10 GB/μήνα σε όγκο δεδομένων και η δωρεάν παροχή του modem stick για την πρόσβαση στο Mobile Broadband, όπου απαιτείται.

Θα υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης του συνδρομητή για τη χρήση του όγκου δεδομένων ή/και ποσοστού της κατανάλωσης του προϋπολογισμένου όγκου δεδομένων.

Η σταθερή ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο περιλαμβάνει τη δυνατότητα σύνδεσης της κατοικίας του δικαιούχου φοιτητή σε ευρυζωνικό δίκτυο adsl/vdsl.

Την παροχή απεριόριστου με ταχύτητα τουλάχιστον 4Mbps, την δωρεάν παροχή του εξοπλισμού σύνδεσης στο διαδίκτυο (modem κ.α.), όπου απαιτείται και την επιδότηση της συνδρομής για 12 μήνες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση