Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ξεκινά η ανακατασκευή του Εκθεσιακού – Αθλητικού Κέντρου στο πεδίο Άρεως
Ξεκινά η ανακατασκευή  του Εκθεσιακού – Αθλητικού Κέντρου στο πεδίο Άρεως

Ξεκινά η ανακατασκευή του Εκθεσιακού – Αθλητικού Κέντρου στο πεδίο Άρεως

Θα μετατραπεί σε συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 2.721 θεατών

 

Ξεκινούν από την προσεχή Δευτέρα οι ανακατασκευής του Εκθεσιακού – Αθλητικού Κέντρου, στο πεδίο Άρεως, όπου πρόκειται να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο, λειτουργικό συνεδριακό κέντρο και χώρος συνάρθροισης κοινού, συνολικής χωρητικότητας 2.721 θεατών.

Πρόκειται για ένα που αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση της τοπικής ς, μέσω του συνεδριακού τουρισμού, αφού μέχρι σήμερα δεν υπήρχε δυνατότητα φιλοξενίας συνεδρίων μεγάλης κας, λόγω έλλειψης κατάλληλου χώρου.

Η Δημοτική Αρχή ζητεί την κατανόηση των πολιτών και των συλλόγων που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα το για τις δραστηριότητές τους, επισημαίνοντας ότι πολύ σύντονα οι υπάρχουσες ανάγκες θα ικανοποιούνται από το υπό αποπεράτωση σύγχρονο κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς.

Να σημειωθεί ότι το / Γυμναστήριο κατασκευάστηκε από το με αριθμό οικοδομικής άδειας 378/91 σε οικόπεδο εμβαδού 3.866 μ2 και είναι κτίριο χαλύβδινης κατασκευής, ορθογωνίου σχήματος, διαστάσεων 37Χ57 μ. ύψους 10 μ., με συνολική επιφάνεια 2.382 μ2 και καλυπτόμενη επιφάνεια 2.116,00 μ2.

Το συνεδριακό κέντρο θα έχει χωρητικότητα 1.997 θεατών στην αίθουσα του ισογείου, στο υφιστάμενο πατάρι 382 θεατές στην προσθήκη – επέκταση δύο τμημάτων παταριού από μεταλλική κατασκευή επιφάνειας 226,00μ2 – 364 θεατές.

Η συνολική χωρητικότητα του συνεδριακού θα είναι 2.721 θεατές.

Το ήταν προϋπολογισμένης δαπάνης 1.200.000 ευρώ, αλλά με την έκπτωση που δόθηκε της τάξεως του 59%  μειώθηκε στις 490.230 ευρώ.

Ο χρόνος παράδοσης από τη σύμβαση που υπέγραψε η μειοδότρια τεχνική εταιρία “VASARTIS Α.Ε.” είναι έξι μήνες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση