Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βρέθηκε πνιγμένος ο κτηνοτρόφος από το Νεοχωράκι Αλμυρού
Βρέθηκε πνιγμένος ο κτηνοτρόφος από το Νεοχωράκι Αλμυρού

Βρέθηκε πνιγμένος ο κτηνοτρόφος από το Νεοχωράκι Αλμυρού

 

 

Πνιγμένος εντοπίστηκε πριν λίγη ώρ ο πό το Νεοχωράκι Αλμυρού, ο οποίος αγνούνταν από το βράδυ του Σαββάτου και αναζητούνταν  από δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, που «χτενίζουν» την περιοχή εδώ και δύο μέρες.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε πριν λίγη στον χείμαρρο που είχε πλημμυρίσει και τον παρέσυρε για αρκετή απόσταση (περίπου 4 χλμ.), φτάνοντάς στο ύψος του εργοστασίου Σπύρου, περίπου 2,5 χλμ. πριν το Νεοχωράκι.

Ο άτυχος 59χρονος πήγε στο μαντρί του , βόρεια του χωριού, το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου να φροντίσει τα ζώα του,  , αλλά οι καιρικές συνθήκες που ακολούθησαν ήταν άσχημες, λόγω της καταιγίδας και αργά το βράδυ ενημερώθηκε η ότι αγνοείται, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν , στις οποίες από χθες Κυριακή το πρωί μετείχε κλιμάκιο και της ΕΜΑΚ από την Αθήνα.

Το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου εντοπίστηκε περίπου 700 μ. από την και οι επικεντρώθηκαν σε χείμαρρο που βρίσκεται στην περιοχή και είχε φουσκώσει από τα .

Τελικά, μετά τις άκαρπες έρευνες χθες, η σορός του άτυχου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε σήμερα από τις δυνάμεις έρευνας και αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να τον βγάλουν από τον χείμαρρο, τα του οποίου εξακολουθούν να είναι φουσκωμένα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση