Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βρέθηκε ο επί ημερών αγνοούμενος Απόστολος Σαμπλίδης
Βρέθηκε ο επί ημερών αγνοούμενος Απόστολος Σαμπλίδης

Βρέθηκε ο επί ημερών αγνοούμενος Απόστολος Σαμπλίδης

Βρέθηκε τελικά ο  54χρονος Απόστολος Σμπλίδης, που γνοούνταν  από τις 11 Ιανουαρίου, από την περιοχή του υ, όπου είχε επισκεφθεί τη σύζυγό του που τότε νοσηλευόταν εκεί.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στις 12.45 σήμερα το μεσημέρι, από εποχούμενη περιπολία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, καθώς περπατούσε στη Λεωφόρο Καζανάκι, στην περιοχή του Σαρακηνού και μεταφέρθηκε στη .

ωρίτερα πολίτης που κινούνταν στην περιοχή, επικοινώνησε με το «100» και είπε ότι είδε έναν άνδρα που έμοιαζε με τον εξαφανισμένο, έδωσε στίγμα, αλλά ο 54χρονος, εντοπίστηκε από το πιο κάτω από το σημείο που υπέδειξε ο περαστικός.

Ο 54χρονος ήταν ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην του και όπως προέκυψε από τις 25 Ιανουαρίου ζούσε σε εγκαταλειμμένο – ακατοίκητο καλύβι στην περιοχή του Σαρακηνού.

Ο  ίδιος   δεν ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις για το  τι είχε συμβεί, ενώ δεν φαίνεται να γνώριζε ότι η σύζυγός του απεβίωσε την Κυριακή στο .

Η Αστυνομία ενημέρωσε την κόρη του, η οποία τον παρέλαβε, ενώ μετά την εξέλιξη αυτή παύουν οι αναζητήσεις Πανελλαδικά και το που εξέδωσε η «Γραμμής Ζωής» σε συν με την Αστυνομία.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση