Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Βρέθηκε ο επί ημερών αγνοούμενος Απόστολος Σαμπλίδης
Βρέθηκε ο επί ημερών αγνοούμενος Απόστολος Σαμπλίδης

Βρέθηκε ο επί ημερών αγνοούμενος Απόστολος Σαμπλίδης

Βρέθηκε τελικά ο  54χρονος Απόστολος Σαμπλίδης, που αγνοούνταν  από τις 11 Ιανουαρίου, από την περιοχή του Νοσοκομείου, όπου είχε επισκεφθεί τη σύζυγό του που τότε νοσηλευόταν εκεί.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στις 12.45 σήμερα το μεσημέρι, από εποχούμενη περιπολία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, καθώς περπατούσε στη Λεωφόρο Καζανάκι, στην περιοχή του Σαρακηνού και μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Νωρίτερα πολίτης που κινούνταν στην περιοχή, επικοινώνησε με το «100» και είπε ότι είδε έναν άνδρα που έμοιαζε με τον εξαφανισμένο, έδωσε στίγμα, αλλά ο 54χρονος, εντοπίστηκε από το πιο κάτω από το σημείο που υπέδειξε ο περαστικός.

Ο 54χρονος ήταν ταλαιπωρημένος, αλλά καλά στην υγεία του και όπως προέκυψε από τις 25 Ιανουαρίου ζούσε σε εγκαταλειμμένο – ακατοίκητο καλύβι στην περιοχή του Σαρακηνού.

Ο  ίδιος   δεν ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις για το  τι είχε συμβεί, ενώ δεν φαίνεται να γνώριζε ότι η σύζυγός του απεβίωσε την Κυριακή στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία ενημέρωσε την κόρη του, η οποία τον παρέλαβε, ενώ μετά την εξέλιξη αυτή παύουν οι αναζητήσεις Πανελλαδικά και το που εξέδωσε η «Γραμμής Ζωής» σε συνεργασία με την Αστυνομία.

"Αλιεύοντας" την είδηση