Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βράβευση του ευεργέτη Μαγνησίας Χαράλαμπου Τσιμά
Βράβευση του ευεργέτη Μαγνησίας Χαράλαμπου Τσιμά

Βράβευση του ευεργέτη Μαγνησίας Χαράλαμπου Τσιμά

Μια άκρως συγκινητική στιγμή είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το απόγευμα της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας όπου σε ένδειξη ευχαριστίας για τη συνολική προσφορά του στην τοπική κοινωνία βράβευσαν τον ευεργέτη της Μαγνησίας Χαράλαμπο Τσιμά, όπου ως παλιός επιχειρηματίας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να νουθετήσει τα μέλη του Δ.Σ., τονίζοντας τα δύσκολα χρόνια που διανύει η επιχειρηματικότητα.

Χαρακτηριστικά τόνισε στις δηλώσεις του: «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι μεταξύ ανθρώπων του συναφιού μας, γιατί και εγώ έμπορος είμαι. Η χαρά και η τιμή μου είναι πολύ μεγάλη να βρίσκομαι με τους εν ενεργεία επαγγελματίες.

Ο επιχειρηματίας δεν πρέπει ποτέ να παραδίδει τα όπλα. Πρέπει πρώτα πρώτα να είναι σωστός επαγγελματίας και να κάνει σωστή διαχείριση.

Η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ημέρες και θα πρότεινα σε όλους να μην το βάζουν ποτέ κάτω. Να προσπαθούμε να συνεχίζουμε τον αγώνα μας και δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην βρούμε κάποια διέξοδο.

Εγώ τουλάχιστον στην είμαι αισιόδοξος. Έχω χάσει την περιουσία μου δύο φορές, έχω περάσει μεγάλες δυσκολίες, αλλά στάθηκα όρθιος, πάντα με την αισιοδοξία και την πίστη στον Θεό.

Αγαπώ την πατρίδα μου, τους , τους συνανθρώπους μου, προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά τους και να αφουγκράζομαι τον πόνο τους γιατί υπάρχει πολύ μεγάλος πόνος. Εγώ προσπαθώ να είμαι κοντά τους και θα είμαι κοντά τους».

Στο κοινωνικό πρόσωπο της επιχειρηματικότητας εστίασε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστοτέλης Μπασδάνης τονίζοντας: «Το Επιμελητήριό μας σήμερα, έχει την χαρά και την τιμή να έχει κοντά του έναν Έλληνα επιχειρηματία του εξωτερικού που έχει διαπρέψει μέσα από αντίξοες συνθήκες, είναι το σύμβολο του επιχειρείν και το παράδειγμα για τους νέους.

Θέλει να βραβεύσει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που πέρα από την πετυχημένη του, αποδεικνύει ότι η επιχειρηματικότητα έχει και κοινωνικό πρόσωπο, αυτό το πρόσωπο που σήμερα λείπει πάρα πολύ. Ο κ. Τσιμάς για μας είναι ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση και είμαστε εδώ σήμερα για να τον ευχαριστήσουμε και να τον τιμήσουμε για την συνολική προσφορά του».

Ο κ. Μπασδάνης ανέγνωσε στο Σώμα την σειρά δωρεών που έχει κάνει ο κ. Τσιμάς στην περιοχή της Μαγνησίας.

Μεταξύ αυτών είναι δύο μηχανήματα αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο, επέκταση υ Καναλίων -πτέρυγα για φροντίδα ηλικιωμένων, ογκολογικό τμήμα - Ανακαίνιση και εξοπλισμός – Τέσσερις αίθουσες, δωρεά πυροσβεστικού οχήματα 4×4 στις ειδικές δυνάμεις Μαγνησίας, δωρεά 3 οχημάτων στην - δύο οχήματα 4×4 και ένα επιβατικό 1400 cc, προτομή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο προαύλιο της Μητρόπολης Βόλου», προτομή Νίκου Γούναρη στην κοινότητα ς, χρηματική ενίσχυση και ανακαίνιση αίθουσας για παιδιά με κινητικά προβλήματα στην ΕΛΕΠΑΠ Μαγνησίας, χρηματική βοήθεια για αποπεράτωση Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στη Δράκεια, κατασκευή παιδικής χαράς στην κοινότητα Μηλίνας, κατασκευή ς στην κοινότητα Μηλίνας, αποκατάσταση τριών νέων αιθουσών στο – Ογκολογικό τμήμα, ξενώνας συνοδών ασθενών στο , κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση