Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΓΡΟΤΙΚΑ » Βράβευση της ΕΒΟΛ ως μία από τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες
Βράβευση της ΕΒΟΛ ως μία από τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες

Βράβευση της ΕΒΟΛ ως μία από τις καλύτερες ελληνικές εταιρείες

Η γλκτοβιομηχανία ΕΒΟΛ βραβεύθηκε ανάμεσα στις 50 καλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, στη χθεσινή , από το New Times Publishing, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Μεγάλη .

Η των εταιρειών έγινε με βάση τα οικονομικά στοιχεία των τελευταίων ετών καθώς και τις προοπτικές κάθε εταιρείας.

Μεταξύ των 25 εταιρειών που βραβεύτηκαν, στην υψηλότερη κατηγόρια Diamonds είναι και η αλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ με σειρά 16η.

Η βράβευση της ΕΒΟΛ έγινε για τα άριστα οικονομικά στοιχεία της, τη συνεχόμενη κερδοφορία της, τα καινοτόμα προϊόντα της και τις άριστες προοπτικές της.

Η New Times Publishing θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το βραβείο “Diamonds of the Greek Economy 2019” εκ μέρους της ΕΒΟΛ παρέλαβε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου-ΕΒΟΛ, Νικήτας Πρίντζος, ο οποίος κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της ΕΒΟΛ και του Συνεταιρισμού καθώς και στα προβλήματα του Αγροτικού κόσμου.
Η βράβευση της αλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός καθώς κατόρθωσε να καταλάβει μία περίοπτη θέση μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων, σηματοδοτεί κάτι το πολύ θετικό και ανοίγει ευοίωνες προοπτικές για τη συνέχεια.

Η έγινε παρουσία πλήθος κόσμου, εκπροσώπων του επιχειρηματικού κλάδου και των παραγωγικών φορέων.

Εκ μέρους της Κυβέρνησης παρέστη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και από την Αξιωματική Αολίτευση ο .

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση