Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βράβευση Διεπιστημονικής Ομάδας iGEM Thessaly 2019
Βράβευση Διεπιστημονικής Ομάδας iGEM Thessaly 2019

Βράβευση Διεπιστημονικής Ομάδας iGEM Thessaly 2019

Σε Διεθνή Διαγωνισμό iGEM στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών

Το Πανεπιστήμιο ς συγχαίρει την προπτυχιακή ομάδα για την επιτυχή συμμετοχή της στον διεθνή διαγωνισμό iGEM στη Βοστώνητων Ηνωμένων Πολιτειών. Η ομάδα, η οποία αποτελείται από των Τμημάτων Βιοχημείας και Βιος, Aρχιτεκτόνων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική, ανέπτυξε μία πρωτότυπη μέθοδο για την ανίχνευση της φυματίωσης, βασισμένη σε μεθόδους Συνθετικής Βιολογίας. Η τους διακρίθηκε ανάμεσα σε 375 συμμετέχουσες ομάδες με : Καλύτερο διαγνωστικό ερευνητικό (Best diagnostics project).

Χρυσό μετάλλιο (Gold medal) και Ειδική μνεία για την τήρηση των κανόνων βιο-ασφαλείας (Special awarded for biosafety and biosecurity policies) καθώς και με δύο επιπλέον υποψηφιότητες για την καλύτερη επιχειρηματικότητα (Best supporting entrepreneurship) και την καλύτερη ενσωμάτωση κοινωνικών αναγκών και ανθρωπίνων διεργασιών (Best Integrated Human Practices).

Η σημαντική αυτή αποτελεί δίκαια αναγνώριση τόσο της προσωπικής εργασίας και υπευθυνότητας των μελών της ομάδας, όσο και του υ του Πανεπιστημίου ς.

Ελπίζεται η βράβευση αυτή ν' αποτελέσει την πρώτη πολλών επιτυχιών για καθένα από τα μέλη της ομάδας και των υποστηρικτών τους, καθώς και έναυσμα για την συνέχιση και ίδρυση παρόμοιων διεπιστημονικών ομάδων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση