Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βραβεύτηκε η Π.Υ. από το “Χαμόγελο του Παιδιού”
Βραβεύτηκε η Π.Υ. από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Βραβεύτηκε η Π.Υ. από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Στο πλαίσιο της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, η Υπηρεσία Βόλου συμμετείχε στο 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΟ», που έγινε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με την επωνυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα ς & Σποράδων, το , την Περιφερειακή Εκπαίδευση Θεσσαλίας και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής ς και πραγματοποιήθηκε στις 8 και 10 Ιουνίου, στο «Τάκης Συνετόπουλος».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να προάγει την ιδέα της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Η   Υπηρεσία  συμμετείχε έχοντας παρουσία με ενημερωτικό περίπτερο, το οποίο επισκέπτονταν τα μικρά παιδιά προκειμένου να ενημερωθούν για το Πυροσβεστικό έργο και την γενικότερη προσφορά του Πυροσβεστικό Σώματος στην κοινωνία και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και διάφορα αντικείμενα από τον πυροσβεστικό εξοπλισμό.

Κατά τη λήξη της διοργάνωσης, στο σύντομο τελετουργικό απονομής αναμνηστικών πλακετών προς τους συμμετέχοντες, τους και τους χορηγούς, οι υπεύθυνοι του «Χαμόγελου» ευχαρίστησαν θερμά την Υπηρεσία για την παρουσία της κι απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στον διοικητή Π.Υ. Βόλου, Πύραρχο Χαράλαμπο Χρ. Πόζογλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση