Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΣΠΟΡ / Βραβεύτηκε η Π.Υ. από το “Χαμόγελο του Παιδιού”
Βραβεύτηκε η Π.Υ. από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Βραβεύτηκε η Π.Υ. από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Στο πλαίσιο της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου συμμετείχε στο 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ», που έγινε υπό την αιγίδα του Συλλόγου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με την επωνυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας & Σποράδων, το Δήμο Βόλου, την Περιφερειακή Εκπαίδευση Θεσσαλίας και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας και πραγματοποιήθηκε στις 8 και 10 Ιουνίου, στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος».

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να προάγει την ιδέα της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της προσφοράς στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Η Πυροσβεστική  Υπηρεσία  συμμετείχε έχοντας παρουσία με ενημερωτικό περίπτερο, το οποίο επισκέπτονταν τα μικρά παιδιά προκειμένου να ενημερωθούν για το Πυροσβεστικό έργο και την γενικότερη προσφορά του Πυροσβεστικό Σώματος στην κοινωνία και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και διάφορα αντικείμενα από τον πυροσβεστικό εξοπλισμό.

Κατά τη λήξη της διοργάνωσης, στο σύντομο τελετουργικό απονομής αναμνηστικών πλακετών προς τους συμμετέχοντες, τους φορείς και τους χορηγούς, οι υπεύθυνοι του «Χαμόγελου» ευχαρίστησαν θερμά την Υπηρεσία για την παρουσία της κι απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στον διοικητή Π.Υ. Βόλου, Πύραρχο Χαράλαμπο Χρ. Πόζογλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στη Σκόπελο κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής ΠΕΜΣ - https://t.co/cGkSgr1vmN -

  • Έναρξη λειτουργίας του Καταδυτικού Πάρκου στην Αλόννησο - https://t.co/2T2CdbJM2n -

  • Τουρνουά ποδοσφαίρου στο “Παντελής Μαγουλάς” - https://t.co/5ps9z63p7p -

"Αλιεύοντας" την είδηση