Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / «Βραδιά φαναριών» στην παραλία του Βόλου
«Βραδιά φαναριών» στην παραλία του Βόλου

«Βραδιά φαναριών» στην παραλία του Βόλου

Φωτισμένα φανάρακια με γλυκές ευχές για το άναψαν και πέταξαν στον ουρανό εκατοντάδες κόσμου που κατέκλεισε την του Βόλου στο Ηρώο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα ορατό σε ολόκληρη της περιοχή της παραλίας του Βόλου!

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π..Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου ετοίμασαν ένα πανέμορφο θέαμα για μικρούς και μεγάλους, κατοίκους αλλά και επισκέπτες της πόλης σε μία ιδιαίτερη και εντυπωσιακή γιορτινή !

Στην «Βραδιά των Φαναριών» μοιράστηκαν ιπτάμενα φανάρια στα οποία και όσοι το επιθυμούσαν έγραψαν ευχές, τα άναψαν και τα πέταξαν στέλνοντας τις εορταστικές ευχές τους για το ψηλά στον ουρανό!

Την της εκδήλωσης, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, ανέλαβε ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Σωτήρης Πολύζος, ενώ την ηχητική κάλυψη ανέλαβε ο Μάνθος Μπάντελης, με μουσικές και τραγούδια που ενίσχυσαν το γιορτινό εορταστικό χαρακτήρα της βραδιάς.

Είναι απαραίτητο να αναφερθεί πως και οι δύο συντελεστές προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Παράλληλα στην περιοχή βρίσκονταν τα μέλη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας οι οποίοι και μοίρασαν τα φανάρια και προσέφεραν πληροφορίες και βοήθεια στους συμμετέχοντες προκειμένου να λύσουν οποιεσδήποτε απορίες και να δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες για τη σωστή και ασφαλή χρήση των φαναριών.

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί πως η είχε και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δείξουν την τους και να βοηθήσουν δύο σημαντικούς φορείς στηρίζοντας το τους και συγκεκριμένα την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ και το Ίδρυμα «», που φιλοξενεί και φροντίζει άτομα με νοητική υστέρηση.

Για κάθε φανάρι που μοιράστηκε, προσφέρθηκε σε κουμπαρά, που βρισκόταν στο σημείο, όποιο ποσό επιθυμούσαν οι συμμετέχοντες ως οικονομική βοήθεια για τους παραπάνω φορείς.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

  • Νεκρός ο 31χρονος αγνοούμενος Ανδρέας Μποτονάκης #ΑνδρέαςΜποτονάκης - https://t.co/FC1rsNO6qX -

  • #Βουνό ή #θάλασσα; #Βουνό #θάλασσα - https://t.co/ueHA0yDmvj -

"Αλιεύοντας" την είδηση