Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » «Βουτιά» θανάτου στις Κότες Τρικερίου
«Βουτιά» θανάτου στις Κότες Τρικερίου

«Βουτιά» θανάτου στις Κότες Τρικερίου

Αυτοκίνητο με τέσσερις επιβίνοντες  σε γκρεμό με δύο νεκρούς

 

Τροχίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο προκλήθηκε στην περιοχή , σήμερα στις 14.50 όταν βγήκε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 7 μέτρων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το έπεσε στον γκρεμό, ενώ στο σημείο βρίσκεται ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, καθοδόν είναι   ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού των τραυματιών από την Πυροσβεστική .

 Εν τω μεταξύ προανάκριση διενεργείται από την Αστυνομία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή Κόττες στο .

Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 63χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 65χρονη σύζυγος και δύο γυναίκες ηλικίας 84 και 86 ετών, με κατεύθυνση προς Τρίκερι, εξετράπη της πορείας του,  ντεραπάρισε και κατέληξε σε παράδρομο.

Το αυτοκίνητο ντεραπάρισε από την πλευρά του οδηγού κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου   και της 84χρονης συνεπιβάτιδας που κάθονταν στην πίσω θέση από την πλευρά του οδηγού, ενώ η 86χρονη συνοδηγός και η 65χρονη σύζυγος τραυματίστηκαν ελαφρά με μικρές αμυχές.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες  ήταν κάτοικοι της περιοχής και το συμβάν προκάλεσε σοκ στην περιοχή.

Από την Πυροσβεστική κινητοποιήθηκαν τέσσερα οχήματα,  ωστόσο επιχείρησαν δύο με επτά άτομα συνολικά κι επικεφαλής   τον Διοικητή ΔΙΠΥ . Μητσιογιάννη.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση