Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Βουτιά θανάτου έκανε χθες 63χρονος  στο Νοσοκομείο Βόλου
Βουτιά θανάτου έκανε χθες 63χρονος  στο Νοσοκομείο Βόλου

Βουτιά θανάτου έκανε χθες 63χρονος  στο Νοσοκομείο Βόλου

Βουτιά θανάτου έκανε  χθες 63χρονος  στο Νοσοκομείο Βόλου, πέφτοντας  από τον 7ο όροφο του νοσοκομείο   στην εσωτερική αυλή.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν με  κορωναϊό , αλλά  βούτηξε στο κενό , αφού προηγουμένως αποχαιρέτισε τους άλλους ασθενείς που νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο. Το άψυχο σώμα βρήκε υπάλληλος του Νοσοκομείου  στην εσωτερική αυλή του κτιρίου.

Ο 63χρονος είχε εισαχθεί προχθές στην κλινική covid και η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή και ο ίδιος ευδιάθετος στις επαφές του με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και δεν τίποτα δεν έδειχνε πως  θα προέβαινε στο απονενοημένο διάβημα ανοίγοντας το παράθυρο του θαλάμου στον 7ο όροφο της κλινικής covid όπου νοσηλευόταν και θα πηδούσε στο κενό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Πρόκειται για τον Σ.., από το Βελεστίνο, που εργαζόταν ως εργατοτεχνίτης σε της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας στο Βελεστίνο.

Ο 63χρονος είχε λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωναϊού και είχε αναπτύξει και η κλινική του   βελτιωνόταν μέρα με τη μέρα.

Σημειώνεται ως και ο αδερφός του νόσησε από κορωναϊό αντιμετωπίζοντας ήπια συμπτώματα και δεν νοσηλεύθηκε αλλά παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι .

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέο πρόγραμμα δρομολογίων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας - https://t.co/SF44Se91qM -

  • Καπνοί σε φρεάτιο στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/MDxL5f0olr -

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/Bm7RW3zQdB -

"Αλιεύοντας" την είδηση