Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Βουτιά στη θάλασσα της Πλαζ έκανε η δημοτική αρχή Βόλου
Βουτιά στη θάλασσα της Πλαζ έκανε η δημοτική αρχή Βόλου

Βουτιά στη θάλασσα της Πλαζ έκανε η δημοτική αρχή Βόλου

Σε μια συμβολική κίνηση προκειμένου να καταδειχθεί η καθαρότητα των νερών του Παγασητικού, μετά την αποκάλυψη των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, προχώρησε σήμερα Παρασκευή 2 η Δημοτική Αρχή κάνοντας στην πλαζ των Αλυκών.

Η πλειοψηφία των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής βούτηξε στα δροσερά νερά του Παγασητικού θέλοντας έτσι να στείλουν ένα μήνυμα σε όλους όσοι τις προηγούμενες ημέρες κατασυκοφάντησαν την ίδια τους την πόλη, δημιουργώντας πρόβλημα στους επιχειρηματίες του παραλιακού μετώπου, πως κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με την καθαρότητα των νερών του Παγασητικού, όπως άλλωστε είχε περίτρανα αποδειχθεί και από τα των μετρήσεων που διενήργησε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας.

Παρά την συννεφιά, αντιδήμαρχοι και με πρώτο από όλους τον δήμαρχο Αχ. Μπέο έκαναν το τους στην πλαζ των Αλυκών όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει από την Τετάρτη.

ΑΛΥΚΕΣ 3

Από την πλευρά του ο κ. τόνισε: “Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σήμερα είναι ότι όσες προσωπικές αντιπαραθέσεις κι αν έχουμε, το καλό της πόλης είναι πάνω απ’ όλα. Σ’ αυτές τις στιγμές δεν χρειάζεται δυσφήμιση.

Η είναι πεντακάθαρη όπως δείχνουν άλλωστε και οι μετρήσεις.

Ο μόνος κίνδυνος για τον Παγασητικό είναι από όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες που προσπαθούν να δυσφημίσουν την πόλη.

Αυτοί λοιπόν να μείνουν στα βρώμικα σπίτια τους και μακριά από τον Παγασητικό”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Ανδρέας Κεχαγιάς #ΑνδρέαςΚεχαγιάς - https://t.co/mm3gqJ5a2h -

  • #διακομιδή ηλικιωμένου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZsgE4KlZ3Q -

  • Δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης - https://t.co/EPFSPRZeiQ… -

"Αλιεύοντας" την είδηση