Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βόλος: Παράτησε στο δρόμο Ροτβάϊλερ και “άρπαξε” ποινή 5.000€
Βόλος: Παράτησε στο δρόμο Ροτβάϊλερ και “άρπαξε” ποινή 5.000€

Βόλος: Παράτησε στο δρόμο Ροτβάϊλερ και “άρπαξε” ποινή 5.000€

Με “δάγκωμα” 5.000€ τιμωρήθηκε χθες από το ένας 28χρονος που παράτησε τον σκύλο του ράτσας Ροτβάϊλερ στον δρόμο, επειδή ήθελε να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του.

Αναλυτικότερα ο νεαρός κατηγορούνταν πως στις 25 Απριλίου του άφησε σε δρόμο του , τον σκύλο του, ράτσας Ροντβάϊλερ, επειδή ήθελε να γυρίσει εσπευσμένα στη Βουλγαρία.

Το ζώο βρέθηκε να περιπλανιέται και παραλήφθηκε από ζωόφιλους, οι οποίοι το παρέδωσαν στο αδέσποτων του Δήμου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο καταφύγιο στις .

Ο άνδρας εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου, ο οποίος υποστήριξε πως ο πελάτης του δεν είχε καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τον σκύλο, μιας και τον έχει τσιπαρισμένο, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να τον πάρει πάλι πίσω από το καταφύγιο που τον φιλοξενεί.

Το Τριμελές δεν πείστηκε από τις αιτιάσεις του συνηγόρου του, καταδικάζοντας τον σε φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, επιβολή χρηματικής ς ύψους 5.000€, ενώ το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για την αναγνώριση του ελαφρυντικού των μη ταπεινών αιτίων.

Τέλος δόθηκε το δικαίωμα για την έφεσης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση