Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Βολιώτης έβριζε επιβάτες και πλήρωμα πλοίου στο λιμάνι του Βόλου
Βολιώτης έβριζε επιβάτες και πλήρωμα πλοίου στο λιμάνι του Βόλου

Βολιώτης έβριζε επιβάτες και πλήρωμα πλοίου στο λιμάνι του Βόλου

 Βολιώτης από τη , έβριζε και πλήρωμα πλοίου του  “Πρωτεύς” στο λιμάνι του , προκαλώντας αναστάτωση  σήμερα το πρωί.
    Το πλοίο ήταν έτοιμο για από Βόλο για τις Βόρειες στις 8.15 το πρωί και στις 8.00  ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο , από τον πλοίαρχο για 50χρονο άνδρα, ο οποίος με τη συμπεριφορά του, διατάραζε την ηρεμία και προκαλούσε τρόμο στους .
Συγκεκριμένα ο 50χρονος από τη , που είχε επιβιβαστεί στο πλοίο λίγο πριν αποπλεύσει από το λιμάνι του Βόλου, άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να εκφοβίζει τους επιβάτες και το πλήρωμα.
Ο πλοίαρχος ζήτησε από το Λιμεναρχείο συνδρομή για να αποβιβαστεί ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών και κλιμάκιο της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του Λιμεναρχείου, μετέβησαν στο πλοίο και αποβίβασαν τον 50χρονο.
Μετά από επικοινωνία με την , ο άνδρας τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη και νωρίς το μεσημέρι, παραδόθηκε από το Λιμεναρχείο Βόλου, στην Αστυνομία, προκειμένου να οδηγηθεί στο προκειμένου να εξετασθεί.
Διακομιδή 46χρονης από την Αλόννησο στο Βόλο 
Εν τω μεταξύ, στο λιμάνι του Βόλου, διακομίσθηκε σήμερα το πρωί, 46χρονη από την Αλόννησο.
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής η 46χρονη διακομίσθηκε από το λιμάνι της Αλοννήσου στο λιμάνι του Βόλου, με το σκάφος “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ” καθώς έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Tέλος, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη,  τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ” Ν.Σ. 161, 76χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

  • Πανήγυρις Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά στη Ν. Ιωνία - https://t.co/dKqfG3aq9x -

"Αλιεύοντας" την είδηση